Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hol találtok szexisnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hol találtok szexisnek egy tetkót a csajon? és milyen mintát?

Figyelt kérdés
a bugyivonal alattiakról mik a vélemények?
2009. júl. 1. 12:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

én sehol...szerintem tök közönséges

17/F

2009. júl. 1. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
egyik ismerősömnek a hátán és a bokáján van... nagyon dögösnek tartom :) neki non-figuratív van..
2009. júl. 1. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen mindegy... bárhol és bármi jó, ami illik hozzá, és tetszik neki. De csak azért ne tetováltasson senki, mert másoknak akar tetszeni. Ha neki tetszik, akkor csinálja, és ha mellette még másoknak is tetszik, hát annál jobb, de az elsődleges mindig a saját ízlése legyen.

Ma pl. láttam a buszon egy aranyos kis leányzót, inda-levél-virág tetkóval a jobb bokájánál. Nagyon jól állt neki. Feleségem barátnőjének a bal combján vagy egy levélen egy pillangó, szintén jól áll neki. Első kedvesem hátulra, a derekára tetováltatott egy indát, hozzá is illet...

Szóval tényleg az a lényeg, hogy magának a leányzónak tetsszen, és passzoljon is hozzá. Minden más csak ezután jön - így az is, hogy egy fiú hol és mit talál szexinek. Ez mindenféleképpen csak másodlagos szempont legyen.

2009. júl. 1. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
sehol nem tetszik a tetoválás a nőkön.
2009. júl. 1. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azért tetováltatsz mert szexi akarsz lenni meg fogod bánni.

Egyénfüggő kinek mi a szexi!!!

2009. júl. 1. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Sztem a feneke fölött a legszexisebb
2009. júl. 1. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Bárhol kivéve a ciciket ne legyen túlnagy (3 tenyérnél nagyobb)vagy túlsok (5nél több az sok)a minta mindeggy én inkább a figurativakat kedvelem.
2009. júl. 1. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

13:01-es

Egy normál alkatú lány egész hasát beteríti 3 tenyérnyi tetkó :)

2009. júl. 1. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:

vannak nagyon snassz tetoválások, amik már egyszerűen inkább elcsúfítják a nőt. pl a nonfiguratív hátul a medencéjénél....szörnyet lejárt, més gáz is. vmi állat a mellen....ezis elég hülye ötlet sztem.

én az olyan tetkókat szeretem amit nem divatból csináltatnak, és nem nonfiguratív. legyen vmi jelentése, ami a viselőjének fontos.

a boka is elég lejárt sztem, azilyen egyáltalán nem szexik, akik csak divatból rakatják fel az éppen divatos tetkót.

2009. júl. 1. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen rajta tetoválás, abszolút nem nőies. Ja meg piercing se...a hátamon futkos a hideg tőlük.
2009. júl. 1. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!