Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen ajándékötlet asszonypajtásnak? :D
Arra gondoltam, hogy megkapja azt parfümöt, amiért rinyál már vagy 2 hete, kap még egy kis apróságot, meg egy videót... :DDD
Az előbb a kedvenc zenéjére idiótáskodtam a fürdőszobatükör előtt(hülye grimaszokkal playbackeltem egy szál gatyában) és mivel mindketten ugyanolyan bolondok vagyunk, tutira tetszene neki, ha felvenném magam videóra, miközben újra megcsinálom ezt, aztán ezt megkapná egy CD-n :D
Szerintetek? Vagy inkább hanyagoljam, mert sírva elmenekülne? :DD
Tizennyolcas/Fiúvagyok.
Ez fasság -.-" csajok töbsége csípi a parfümöt főlleg említeted ,h rinyált is már 1 ije érte:) anak fix ,h örülni fog :)
-viszont ezt a kicsit retardabb dolgot nem tom te tudod mennyire fogja honorálni ..te ismered hajrá! :)
Nos én lány vagyok és nagyon örülnék ilyen ajándék(ok)nak.
Lehet, hogy bolond vagyok, de biztos sírva röhögnék, ha a pasim adna nekem egy ilyen videót.
Később meg tudnám vele zsarolni, ha valamit nem akar megcsinálni nekem, hogy másnak megmutatom.XD
Parfüm ok. Video meg... hát ne cdn add neki. töltsd fel youtubera :D na persze úgy, h csak ő tudja megnézni... lehet olyat.
Mert már én is zsaroltam meg fiút ilyen videóval (ő mondjuk nem "önként" adta) :DDD
szóval csak óvatosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!