Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen ajándékö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen ajándékötlet asszonypajtásnak? :D

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy megkapja azt parfümöt, amiért rinyál már vagy 2 hete, kap még egy kis apróságot, meg egy videót... :DDD

Az előbb a kedvenc zenéjére idiótáskodtam a fürdőszobatükör előtt(hülye grimaszokkal playbackeltem egy szál gatyában) és mivel mindketten ugyanolyan bolondok vagyunk, tutira tetszene neki, ha felvenném magam videóra, miközben újra megcsinálom ezt, aztán ezt megkapná egy CD-n :D

Szerintetek? Vagy inkább hanyagoljam, mert sírva elmenekülne? :DD

Tizennyolcas/Fiúvagyok.

2012. jún. 2. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Parfüm nem jó ötlet, állítólag nem nagyon szeretik, célzás is lehet arra, hogy büdös. Huszonegy/még nem döntöttem el
2012. jún. 2. 00:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez fasság -.-" csajok töbsége csípi a parfümöt főlleg említeted ,h rinyált is már 1 ije érte:) anak fix ,h örülni fog :)

-viszont ezt a kicsit retardabb dolgot nem tom te tudod mennyire fogja honorálni ..te ismered hajrá! :)

2012. jún. 2. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
A parfüm mindenképp menjen, ha tényleg egyformán bolondok vagytok, akkor a videó is simán. :D
2012. jún. 2. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos én lány vagyok és nagyon örülnék ilyen ajándék(ok)nak.

Lehet, hogy bolond vagyok, de biztos sírva röhögnék, ha a pasim adna nekem egy ilyen videót.

Később meg tudnám vele zsarolni, ha valamit nem akar megcsinálni nekem, hogy másnak megmutatom.XD

2012. jún. 2. 00:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Parfüm ok. Video meg... hát ne cdn add neki. töltsd fel youtubera :D na persze úgy, h csak ő tudja megnézni... lehet olyat.

Mert már én is zsaroltam meg fiút ilyen videóval (ő mondjuk nem "önként" adta) :DDD

szóval csak óvatosan....

2012. jún. 2. 01:05
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél neki egy vibrátort :D jobban fog neki örülni mint az idióta "szobatükörelőttplaybackelekmertkib@szotthumorheroldvagyok" típusú ajándéknak!
2012. jún. 2. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
A parfüm jó ötlet, de a videót én hanyagolnám.
2012. jún. 2. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet a parfüm is meg a videó is. Nekem legalábbis tetszene :D 24/L
2012. jún. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!