Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te miért nézed ezt a kategóriát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miért nézed ezt a kategóriát?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert troll vagyok!
2012. jún. 1. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert érdekel a kategória! :D Meg mindenkit, hiszen még ha nem is kapcsolódik a szerelem/szex témához, akkor is ide írják a legtöbb dolgot, hiszen ezt nézik a legtöbben!
2012. jún. 1. 14:55
 13/15 Csiß ***** válasza:

"akkor is ide írják a legtöbb dolgot, hiszen ezt nézik a legtöbben!"

Jahh vettem észre :) Tegnap egy "nem vagyok meleg!" férfi keresett férfi barátokat ebben a topicban..

2012. jún. 1. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:

1, itt van a legtöbb hülye kérdés

2, ide gyűlik a legtöbb hülye kérdező

3, itt lehet legjobban trollkodni

4, itt veszik fel a hülyék a trollkodást, és még levelezésben is lehet folytatni

5, itt van a legtöbb fake kérdés

6, ezeken a hülye kérdésekre lehet e legjobb trollkodó válaszokat írni

7, ezeken a hülye kérdéseken lehet a legjobbakat nevetni!

2012. jún. 1. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Keresem a párom, de akik itt vannak lányok elég távol élnek tőlem azt tapasztalom.

Másrészt jó röhögni a sok hülye kérdésen és hozzászóláson. :D

2012. jún. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!