Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is problémái vannak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is problémái vannak az alvással, mert az agya folyton a csajokon jár?

Figyelt kérdés

Halihó!

Nem aludtam egy szem hunyást se, mert nem tudom abbahagyni a gondolkodást...

Most kezdek sikeres lenni a lányoknál (már kicsit félelmetes, hogy ennyire beindult minden), de még mindig ugyanolyan rossz mint mikor egy lúzer voltam :/

Nem tudok aludni, főleg így szünetben... emiatt...

Már olyan ideges lettem szét dobáltam az ágyneműmet, levetkőztem gatyára és kimentem futni egy kört a ház körül! (rövidnadrágot szerencsére felvettem)

Aztán rohadt hideg volt kint és most köhögök mint egy szamár! ... Hát ezt nem hiszem el...

Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok így ezzel? És nem csak én leszek ilyen idegbeteg ettől? Mi a megoldás? Nyugtatózzam be magam????

F/18

2012. jún. 1. 04:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az osztálytársnőim 2/3-át képzelem el különböző pózokban vagy hogy egy kis cukiság mindennél jobban fog szeretni engem :D Mikor mit...
2012. jún. 7. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi a?! Inkább olvass :p
2012. jún. 9. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
az egyik kommentedbe még azt mondtad hogy nem nagyon érdekelnek az osztálytársaid
2012. jún. 10. 23:14
 14/14 A kérdező kommentje:

személyiségileg a nagy része teljesen hidegen hagy, szemetek.

Testileg a nagy része viszont eléggé beindít, max egy dugásra kellenének sokan...

2012. jún. 11. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!