Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha szőrös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha szőrös a fenekem kívülről? 17/l

Figyelt kérdés
Próbáltam szőrteleníteni, de kipattogtam tőle, amitől még csúnyább lett, tehát inkább lemondtam róla. Másnak is ilyen? Csak világos pihék, mint a karomon, de akkor is utálom. Csúnyának érzem magam miatta!
2009. jún. 30. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha nem nagyon vevodik eszre, ne foglalkozz vele. esetleg ha bikini szezon van (a nap is kiszedi a szinet) es zavar/lathato akkor gyantaztasd (pl teljes labgyanta kiegeszitesekent, ugy szep lesz az osszhatas)
2009. jún. 30. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem gáz.
2009. jún. 30. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Ez nem a klasszikus értelemben vett szőr!

Mint pl. a hónaljon!

Ezzel nem szabad foglalkozni, mert ha leszeded az nagy butaság!

2009. jún. 30. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

"ha nem nagyon vevodik eszre"?????

Hogy mit csinál?!

2009. jún. 30. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Ha annyira nem látszik akkor nem az. De ha már leszőrtelenítetted nem erősödött meg? Ebből a szempontból hülyeség volt!
2009. jún. 30. 22:06
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Nembaj, de az már nagyon ciki hogy a fejeden is van haj!

úristen ilyet kérdezni...

2009. jún. 30. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

:DDDD

Hát, elég gázok a mai tinilányok!

Az nem izgatja őket ennyire, ami igazán fontos kéne, hogy legyen egy lánynak! De ilyenek...!

2009. jún. 30. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Ezen a kérdésen jót röhögtem..KÍvülről???az meg milyen??meg hogy???mi??Ha belülről lenne szőrös azt már nem látnád..
2009. jún. 30. 22:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz! De ha nagyon feltűnő és zavar téged, akkor vagy gyantáztasd, vagy géppel szőrtelenítsd. Az utóbbi esetében szőrtelenítés után ne érje víz, és ne kend be semmivel legalább fél napig. ha hozzászokok a szőrtelenítéshez a terület jobb lesz idővel, és nem pattogsz majd ki. Ja, és nem vagy ezzel egyedül, de ezek szerint én sem, csak azt hittem:)
2009. jún. 30. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
nem gáz és minél többet bántod annál rosszabb lesz. csak kozmetikussal vagy sehogy, mert ez érzékeny hely, wgíébként inkább sehogy, elfér az ott.
2009. jún. 30. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!