Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok is olyan fontos, h a fiúnak jó feneke legyen, mint nálunk pasiknál?
Figyelt kérdés
Mert nálam a jó fenekű lányok viszik a babérkoszorút a nagymellűek előtt. Milyen a jó férfi popsi, látszik nadrágon át stb.?2009. jún. 30. 21:27
1/13 anonim válasza:
Ez alap nálunk lányoknál is (nálam legalábbis biztos)
L/17
2/13 anonim válasza:
Nálam a pici fenék-széles váll visz mindent :)) /De persze volt már más típusú barátom is, tehát nem kizáró ok ez :)/
A lényeg, hogy feszes legyen és izmos :)
3/13 anonim válasza:
persze h fontos.
Mi is megnézzük a feszes feneket... :)
a léyneg h legyen kemény feszes, és ne lapos:)
höh, nekem mellem az nem sok van mondjuk, de a popómmal nincs gondom hál isten :D
4/13 anonim válasza:
Az én páromnak van a Földkerekség egyik legjobb feneke!:)
Fontos, hogy milyen a pasi hátsója, igen!
6/13 anonim válasza:
Nekem inkább az a fontos, hogy a fejében legyen valami, nem a feneke a lényeg
7/13 anonim válasza:
Én a kerek,formás fenekű pasikat kedvelem
8/13 anonim válasza:
imádjuk mi nők a csíííínos fenekű férfiakat, de nagyon ritka..:D az egyik legjobb férfi popsi a világon a Bruce Wilisé:D :D meg úgy ahogy van imádom ahogy össze van rakva!:D
9/13 anonim válasza:
Én sosem tudtam, hogy ez miért fontos egy férfinél, meg nem is tudom, hogy milyen a jó férfi fenék, de a barátomét nagyon imádom :)) kis tenyérbesimuló, meg kerek és izmost :D:D
10/13 anonim válasza:
Nekem tök mindegy hogy milyen a barátom feneke csak ne legyen lapos se löttyedt hanem jóóól beletudjak markolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!