Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból lehet szerelem?
nekem legtöbbször így alakult ki több. mert amikor már jobban ismerek valakit, nagyobb a bizalom, megismerem olyan dolgait is, amiért képes vagyok beleszeretni. úgyhogy még szép, h lehet.
viszont ne a facebookot nézd, az semmit nem jelent. élőben próbáld meg kipuhatolni.
én a mostani pasimmal pont egy ilyen szituációból jöttem össze, és már majdnem 2 évesek vagyunk. :D egy osztályba járunk, és amikor padtársak voltunk, akkor összehaverkodtunk, és neki is volt barátnője. a különbség csak az, hogy nekem is volt pasim, de ha valaki más is tetszik, nem igazán tudok olyan lenni a pasimmal, mintha tényleg minden rendben lenne, ezért szakítottunk. ők is szakítottak (pont szemtanúja voltam), aminek örültem is, meg nem is, mindenesetre nem zavart. és rá kb. 1-2 hónapra összejöttünk. :)
nyugi, ha tényleg olyan rosszban vannak már, és ha facebookon már tök olyan, mintha már járnátok, vagy legalábbis nem csak barátok lennétek, akkor nincs kizárva, hogy bejössz neki. és ha már szakítottak, szabad a pálya. ;) addig meg csak egy kicsit flörtölj vele, vagy nem tudom.
köszönöm a válaszaitokat. :)
Az a baj hogy folyton bonyolodik a helyzet mert kiderült hogy az ő barátnője az enyém is. (régi emlékről) és hát nem szeretném megbántani..de nem tudok lemondani a barátjáról..ahhoz túlságosan szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!