Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13-16 éves fiúk, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-16 éves fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
mások is és én is azt gondolom magamról hogy vicces, aranyos,könnyen barátkozó,kedves,megértő,eggyüttérző,bohókás,jófej..és még sorolhatnám de nem teszem inkább légyszives te sorold hogy milyen lányok teszenek..:)
2009. jún. 30. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
milyen hülye kérdés...mindenkinek másfajta lányok jönnek be.
2009. jún. 30. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
20 leszek és az olyan lányok jönnek be akiknek van hajuk meg eszünk :D
2009. jún. 30. 20:38
 3/10 anonim válasza:
76%
A vicces, aranyos,könnyen barátkozó, kedves, megértő, együttérző, bohókás, jófej lányok jönnek be.;)
2009. jún. 30. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem a nem túl vékonyak, sportosak, kedvesek, vállig érő haj vagy egy kicsi tnagyobb, okos, kedves, gyengéd, 15/F
2009. jún. 30. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
a begöndörített haj a gyengém :)
2009. jún. 30. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem aki jófej, nem megcsalós típus, NEM CIGIZIK (le lehet szoktatni :P) és tudom, hogy a belső a lényeg de azért számomra a külső is nagyon fontos :) Én most is ilyen lányt keresek :D 15/F
2009. jún. 30. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Az elsőnek:

Nem mindenkitől kérdezte és hogy általánosságot mondjunk hanem hogy nekünk ki jön be...

Én a hosszabb hajú lányokat szeretem sötét hajszín(de a szőkével sincs semmi bajom)nem szeretem ha elől deszka hátul léc vagy túl sovány de azért ne legyen túl kövér.

Kb ennyi :P:D

2009. jún. 30. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Jaj belsőt el se mondtam bocsi :D

Szeretem a mosolygós kedves lányokat.A vicceseket.Az se zavar ha okos...:P

2009. jún. 30. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne dohányozzon,legyen jó fej,lehessen vele beszélgetni bármiről,olyan kis aranyos bújós csajok a favoritok nálam!:D 16/F
2009. jún. 30. 23:25
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm 21:51-es..xD

igazad van..én is ezt akartam irni..^^

köszönöm az eddigi válasokat de még irjatok.^^

2009. júl. 1. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!