Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan megkedveltem. Mit tegyek?
a.) Megvárod míg kiéli magát.(felnő)
b.) Nem várod meg.
a+b = idióta vagy.
"Anno régen úgy átejtette egy csaj, hogy nem képes annyira megbízni senkiben, hogy kapcsolat alakulhasson belőle."
Jujjjj, ez nagyon rossz duma. Hidd el nekem, ha megtalálná azt a nőt, akiért úgy gondolja, hogy érdemes, akkor hirtelen tudna bízni megint. Ez így működik. Viszont addig is nagyon jó csajszerző duma, hogy neki megsebezték a pici szívét, ezért jelenleg saaaajnos csak sekélyes szexelgetésekre futja, komolyabb elköteleződésre nem.
A csak szexbe szerintem se menj bele, főleg mivel nálad alapból más már a szitu, mint nála, vagyis garantálható, hogy neked nagy pofára esés lesz, és fájni fog.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Igazából nekem is eszembe jutott, hogy azért viselkedik így velem, hogy engem is megtudjon húzni. De valahogy ezt sem úgy mondtam el, hogy ő azért ilyen mert összetört a szíve, hanem elmesélte nekem a sztorit, és rákérdeztem hogy ezért viselkedik azóta így nőkkel?.. és ebből jött, hogy valószínűleg igen.
Próbálok egyre közelebb kerülni hozzá, hátha ő is hozzám.. aztán esetleg, ha úgy alakul a helyzet, hogy tényleg beleesek ennél sokkal jobban, akkor beszélek vele, vagy nem tudom. Soha nem mondtam meg még senkinek, hogy szerelmes vagyok belé, vagy nagyon tetszik, szóval nehéz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!