Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet molesztálni egy 2 éven aluli gyereket?
Ugyebár az a gyerek még nem tud semmit, megerőszakolni nem lehet, mert még kicsi. Arra kényszeríten hogy orálisan kielégítse a férfit nem lehet... Akkor milyen módszerrel lehet molesztálni? Mi minősül annak? Szimplán fogdossa intim helyen a gyereket?
!!!! A félreértések elkerülése végett, lány vagyok és nem akrok ilyesmit csinálni, csupán kíváncsi vagok. Most volt a híradóban egy ilyen, hogy egy férfi babysitterkedett és gyerekeket molesztált. Édekel, hogy mit értenek ez alatt.
Szerintem a tapogatás intim helyen is molesztálásnak számít...hogy erőszak?
Az durva lehet egy picinél...undorító aki ilyent tesz...bár szerintem az ilyen elmebeteg idióták begyömöszölik...hiszen erre indulnak be...és ezt élvezik! Dögöljenek meg! Bocsi az indulatokért....de az ilyen dolgok nagyon felháborítanak!
Köszönöm a válaszokat!!
Igaz, még nincs gyerekem, de ha vki ilyet csinálna az én gyerekemmel megölném!!! A gyerekben ez megmaradhat és lelki károkat is okozhat még ilyen pici korban is. Nem is tudja felfogni hogy mi történik vele. Mennyi beteg ember van a világon. Komolyan, az állatok sokkal normálisabbak!
Ezt a hírt én reggel olvastam. Felháborító.
Normális szexuális vágyakkal rendelkező ember ezt el sem tudja képzelni. Hiszen mi a gyermeket látjuk, ő a szexuális eszközt.
Beletuszkolja a dolgait a gyerek szájába, és ő is eljátszadozik a gyerek intim szerveivel.
Állítólag azért "szerette" az ilyen babákat, mert ők még nem tudnak beszélni, és nem tudják elmondani a szüleiknek. Beteg!!!!!
.......... mit tennék??????
Láttam egy jó módszert amit rajta szivesen kipróbálnék.
Elöszöris lekötözöd az ágyhoz a fickót, hozol egy lábast és egy élő patkányt.
Leveszed a fickórol a ruhát, ráteszed a patkányt a hasára amit lefedel egy lábassal, és ezt szép lassan felmelegíted egy lángszóró segítségével.
A patkány ki akar szabadulni és arra kezd el menekülni amerre azt legkönnyebben megteheti.
Legaláb olyan halált kap amit megérdemel................. egyik patkány öli meg a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!