Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a canesten kombitól lehet?
A viszketés, égés, erős , túrós folyás mind a gomba tünete. Nyugodtan használd, ha nem múlik el a kezelés végén, akkor nődoki.
23/N
A viszketés, égés, erős , túrós folyás mind a gomba tünete. Nyugodtan használd, ha nem múlik el a kezelés végén, akkor nődoki.
23/N
Kedves Első!
A Canesten vény nélkül kapható, direkt erre van. Ha nem súlyos a baj, akkor kezelhető ezzel. Gond akkor van, ha nem múlik el, akkor orvos.
23/N
Egyszerűen mg nem jelentkezett ez a tünet. De az sem kizárt, hogy a válladékot kezdi kitakarítani. Ha távozik az nem baj, csak figyelj oda, hogy fokozottan tisztálkodj ilyenkor.
Én még saját tapasztalat alapján azt tudom tanácsolni, hogy akármennyire is viszked, ne vakard, mert be fog gyulladni. A nap folyamán többször menj el zuhizni. A zuhanyrózsával csapasd meg a nemi szervednél, de vegyszertől mentesen. Így az addig lerakódott túrós válladék távozik.
Minden bugyidat 60 fokon moss ki és vasad át, mert újra el fogod kapni. És soha ne fürödj, helyette zuhi. Tanga sztornó és a tampon is, mert ezek mind előidézik. Nekem nőgyógyászom mondta.
23/N
Jaj, még egy tanács: Amíg elmúlik és az azt követő pár napon is wc-re ülés előtt domestosos papírral töröld át a peremet. Vagy jó hypó is, csak a lényeg, hogy vissza ne fertőződj!
23/N
Ha időben észlelted és nincs nagy baj, akkor hamar elmúlik, csak vigyázz ne jöjjön vissza.
Jobbulást kívánok!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!