Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Kérdezhetek valamit? "-"Aha....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Kérdezhetek valamit? "-"Aha. " Hogy folytatnád? Sürgös lenne.

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, és msn-en írtam neki pár órája hülyeségből, hogy "Kédezhetek valamit?", mondta, hogy igen, és mondtam, hogy inkább nem kérdezem meg.:D Aztán elkezdett vitatkozni, hogy mostmár kérdezzem meg... Mostmár nagyon idegesíti a dolog, és szeretnék valamit kérdezni tőle, ne legyen rám mérges. De mit kérdezzek? És miért érdekli ennyire? Szerintem azt gondolja, hogy valami olyasmit akarok kérdezni, hogy "tetszek neked?", vagy "nem akarsz talizni velem?". Ti mit írnátok neki? Amúgy Ő vett fel pár hete msn-re, és azóta mindig rám ír. Jókat beszélgetünk, de még nem taliztunk. (Bár régebben láttuk egymást párszor, de személyesen nem beszéltünk.)

16/L

2009. jún. 30. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

szereted az eper fagyit?

és van kedved fagyizni is?

ennyi, tali megoldva.

2009. jún. 30. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Te kattant vagy, már ne is haragudj! :D

Azt se tudod mit akarsz kérdezni, de azért ott idegesíted szegény srácot...sztem majd megunja, aztán otthagy! :P ennyire unatkozol? :O

2009. jún. 30. 15:55
 3/8 anonim válasza:
86%
Ha azt írtad neki,hogy kérdezhetsz-e valamit tőle,az gondolom nem ok nélkül történt...szóval tedd fel a kérdést,amit eredetileg akartál!Nyugodtan rákérdezhetsz,ha akarsz,hogy valamikor nem akar-e találkozni veled...Úgy sejtem,eredetileg is ezt tervezted,nem?
2009. jún. 30. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Mondd neki: "Hiszen már kérdeztem!" Hiszen már valóban kérdeztél, azt, hogy kérdezhetsz-e. Ha nevet, biztos tetszel neki és akkor már sínen vagy! Sok sikert! :P
2009. jún. 30. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
háát a 16:05ös ajánlatát már kipróbáltam... az a gond, h én is sokáig "fűztem" ezzel a hülyeséggel a pasim, és elég ideges lett h a semmiért idegesítettem:S szóval lehet nem túl jó 5let... de ez a pasitól is függ, h mennyire hirtelen haragú avagy humoros:P
2009. jún. 30. 16:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Eredetileg azért kérdeztem, mert:

1.: nem tudtam mit írni, és laposodott a beszélgetés:D

2.: olyan jó vele vitatkozni(A)

3.: gondoltam, húzom egy kicsit az agyát:D

2009. jún. 30. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Felvett, és ahogy sejtelmesen kérdezel valamit, egyből begerjed, és vitatkozik, ha kussolsz. Egyértelmű tetszel neki, csak túl balf... hogy kimondja nyiltan, hanem totojázik. Szóval ha akarsz valamit, most mondd meg, ha nem akkor meg hagyd a fenébe, jobb lesz az neki.
2009. jún. 30. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Én nem akarom megmondani neki, hogy akarok tőle valamit... Ha Ő akar tőlem vmit, akkor neki kell megszereznie. Én így gondolkozok, és ez nem fog változni. Nehogy már csak simán odaadjam neki.:D Még ha nagyon is bejön, akkor sem.:P Ha meg nem kellek neki, akkor ez van.
2009. jún. 30. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!