Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Kérdezhetek valamit? "-"Aha. " Hogy folytatnád? Sürgös lenne.
Tetszik egy srác, és msn-en írtam neki pár órája hülyeségből, hogy "Kédezhetek valamit?", mondta, hogy igen, és mondtam, hogy inkább nem kérdezem meg.:D Aztán elkezdett vitatkozni, hogy mostmár kérdezzem meg... Mostmár nagyon idegesíti a dolog, és szeretnék valamit kérdezni tőle, ne legyen rám mérges. De mit kérdezzek? És miért érdekli ennyire? Szerintem azt gondolja, hogy valami olyasmit akarok kérdezni, hogy "tetszek neked?", vagy "nem akarsz talizni velem?". Ti mit írnátok neki? Amúgy Ő vett fel pár hete msn-re, és azóta mindig rám ír. Jókat beszélgetünk, de még nem taliztunk. (Bár régebben láttuk egymást párszor, de személyesen nem beszéltünk.)
16/L
szereted az eper fagyit?
és van kedved fagyizni is?
ennyi, tali megoldva.
Te kattant vagy, már ne is haragudj! :D
Azt se tudod mit akarsz kérdezni, de azért ott idegesíted szegény srácot...sztem majd megunja, aztán otthagy! :P ennyire unatkozol? :O
Eredetileg azért kérdeztem, mert:
1.: nem tudtam mit írni, és laposodott a beszélgetés:D
2.: olyan jó vele vitatkozni(A)
3.: gondoltam, húzom egy kicsit az agyát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!