Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes próbálkoznom ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes próbálkoznom ekkora korkülönbségnél?

Figyelt kérdés

Nemrég a buszon nagyon megtetszett egy csaj. Végre megtaláltam iwiwen, erre látom, hogy még a 14-et sem töltötte be.

Testileg ki van fejlődve, ahogy ma már sok fiatal, de nagyon fiatal.

Én 19 vagyok.

2009. jún. 30. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Korai...ráadásul ha lefeküdnél vele, még le is csukhatnak
2009. jún. 30. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon fiatal 13 évesen!Testileg nincs megérve a szexuális kapcsolathoz de járhatsz vele.Ha tudsz várni két évet úgy,hogy nem fekszel le vele!

És ez csak azoknak megy akik SZERELMESEK!És nem csak egy kis fellángolás ami 3 hónap múlva elmúlik.

2009. jún. 30. 14:42
 3/12 anonim válasza:
92%
hát...ha nem vagy egy erőszakos típus,akkor szerintem lehet próbálkozni.szerintem a lány még kicsi a szexhez,ha egy évet tudsz várni vele,akkor szerintem próbálkozz úgyis az ismerkedési fázis is egy kis idő:)sok sikert:)
2009. jún. 30. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Húzd fel, mint a rúgós órát!
2009. jún. 30. 14:45
 5/12 anonim ***** válasza:
9%
Ha szeretnél részt venni néhány kellemes zuhanyzói aktusokon valamelyik büntetésvégrehajtási intézetben próbálozz bátran te beteg állat!
2009. jún. 30. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Beteg állat az anyád segge! Most miért baj, hogy megtetszett neki egy lány, amikor még azt se tudta hány éves?? Persze ebben a korban még soknak számít ez a korkülönbség, de nem tudom miért kell leugatni mindenkit aki kérdést mer feltenni...
2009. jún. 30. 16:27
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Azért beteg, mert gondolati szinteni is felmerült benne a próbálkozás lehetősége! Kiváncsi lennék, ha a te 13 éves kislányodnál próbálkozna egy 19 éves felnőtt ember mit szólnál hozzá! Kérdezni meg lehet, csak nem kell csodálkozni, ha hülyeséget kérdezünk és leugatnak.
2009. jún. 30. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy 13 évesen 16-nak néz ki. Ha nem tudta hány éves, miért ne merülne fel benne gondolati szinten te szentéletű szerzetes? 19 évesen meg sokan nem felnőttek, csak papíron.
2009. jún. 30. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha 16-nak néz ki az más! Akkor mindent szabad!
2009. jún. 30. 17:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, nem tudtam, hogy te ránézésre megmondod mindenkinek a korát. Ez esetben lépj fel valami showműsorban a speciális képességeiddel.
2009. jún. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!