Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire vágynék egy barátnőre?
Gyakran álmodozom szerelemről, egy lányról, akivel szeretjük egymást. Ilyenkor úgy érzem már annak is örülnék, ha az ölembe ültethetném ezt a lány és jó szorosan magamhoz ölelhetném. Ezt teszi a több évnyi egyedüállóság? Sovem volt még barátnőm, de mindig is szerettem volna.
Ha ennyire hiányom van, hogy egy ölelésnek is tudnék már örülni, akkor mi lesz még pár évnyi szingliség után vajon?
Más, hogy bírja egyedül, szerelem, szeretet, pár nélkül?
23,5 F vagyak , negyed ev vegen muszaki egytemen , meg nem volt baratnom,
nem akarlak megijeszteni , de neha nagyon szar erzeseket gondolatokat tud kelteni a magany ... en ujabban minden lefekves elott megiszok egy sort megnezek egy rovidebb filmet igy kipihentebb vagyok es jobban tudok koncentralni a tanulasra , emeltt ugy vettem eszre miuta minde este megiszok egy doboz sort csokkent a libidom is es is kevesebbet gondolok a lanyokra ... vagyis eszembe jut hogy jo lenne valki ki atoleelhetnek , vagy este ha lefekszek valaki aki hozzam bujna..... de nem olyan eross mint azelott
fura pedgig nem ondoltam volna , hogy vlaha ilyen gyakran igyak ... neha azon gondolkodom , hogy kiprobalom az LSD -t jotekony hatasainak kiaknazasa celjabol ...alitolag egy adag is egy tengernyi kreativ gondolattal lat el .... meg az elejen mikor feltalatak a gyogyaszaban akartak hasznalni es voltak erre iranyulo kiserletek is , hogy mikent hasznalahato inteligeantia - kreativitas fokozo szerkent .... mivel nics baratnom es meg nem volt es esz oda vezetett hogy hatlamasat zuhantam a tanulas teren .... most azt tervezem , hogy hagyom a francba az egeszet es a tanulas s a tudomany lessz a szerelmem .... hamar a sors maganyt szant nekem akkor vlamikeppen eleny kene kovacsoljak ... leglabb ott legyen sikerem barmi aron
ma 07:06
Ne hidd, hogy nem ezt teszem, illetve tettem. Nem egy ismeretlen lánynál próbálkoztam már, de valahogy sosem volt szerncsém. Többnyire foglalt lányokat fogtam ki vagy pedig olyanokat, akiken látszottt, hogy nem érdeklődnek irántam, nem éreznek vonzalmat, semlegesek.
Én olyan lányt keresek, aki tud hozzám vonzódni és akar is szeretni, nem csak egy ismerősre van szükségem egy lányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!