Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbálkozzak még?
Hello. Most év elején mentem gimibe és még a gólyatáborban nagyon megtetszett egy srác. Azóta folyamatosan figyelem és nagyon bejön, de nem merek lépni, mert ő is, és én is elég félénkek vagyunk. Azóta majdnem eltelt egy év, és még mindig nem váltottunk egy szót se, pedig egy osztályba járunk. ( Minden osztálytársammal viszonylag jóban vagyok, kivéve vele. ) És ennek nem tudom, hogy mi az oka, legutóbb osztálykiránduláson próbáltam meg beszélgetni vele, de amikor megkérdeztem tőle, hogy ők mit néznek majd meg, csak simán elfordította a fejét és elment.
Bocs a hosszú szövegért, de enélkül elég érthetelen.
- Mi a véleményetek róla ?
- Próbálkozzak-e újra ?
13/L
Vagy nagyképű, pökehendi, beképzelt surmó, vagy tényleg iszonyatosan félénk! Ha az előbbi, akkor hagyd a p*csába mert csak lejáratod magad. Ha az utóbbi, akkor sincs mit tenni. Még legalább 5 évig osztálytársak lesztek, és ha te kezdeményezel, vagy konkrétan elé állsz és megmondod h bejön és ő nem viszonozza, akkor hallgathatod egészen az érettségiig ezt a kis bakit.
Légy türelemmel. A 9-10. osztály még csomó új dolgot hozhat a szerelem terén! Nyugi, még fiatal vagy! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!