Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikicicaaaa kérdése:

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.Van egy nagyon jó fiú barátom,akivel 4 éve mindent megosztunk egymással.Nagyon gyakran találkozunk,telefonálunk egymásnak.Eddig tényleg csak baráti volt a viszonyunk,de 2 napja megcsókolt ://Egyépként nagyon helyes,rendes,vicces srác,de nem tudom,hogy erre mit reagálják,elég kínos volt ez a szitu,de nem mondom,h nem volt jó:) De mindent tudunk egymásról és olyan fura ez az egész

2012. máj. 28. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
ha kívánod mint férfit, akkor hajrá :D ha mással lenne hosszú kapcsolatod, akkor titkolóznál előtte?
2012. máj. 28. 20:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,mert nagyon össze vagyok zavarodva.Eddig mindig elmondtam neki minden kapcsolatomat,tanácsot kértünk egymástól,de ezek után,ha nem lesz semmi kettőnk között és ő esetleg szeret,akkor lehet,hogy a barátságunknak is vége
2012. máj. 28. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
beszéltél már vele a csókról?
2012. máj. 28. 20:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából utána bocsánatot kért és mondta,hogy nem is érti,hogy ez mi volt és elég kellemetlen helyzet volt.De ez nem csak egy szájra puszi volt,annál jóval több és én is benne voltam,csak most nem tudom,h hogyan tovább.Azóta nem igazán beszéltünk,ami nagyon rossz
2012. máj. 28. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:

"De mindent tudunk egymásról"

hát az miért probléma? éppen az a jó. miért talán olyannal akarsz járni akit nem ismersz? ha tetszik, mire vársz?

amúgy ha nagyon húzod a pasit, és "csak barátnak" maradnátok, akkor nem fog sokáig tartani a jó kapcsolat...

vágj bele, ne parázz. lehet hogy ő életed párja... nem véletlenül ismeritek egymást olyan nagyon

2012. máj. 28. 20:53
 6/10 A kérdező kommentje:
hát lehet,hogy igazad van és vele kéne lennem,hiszen nála jobban senki nem ismer.Ha baj van segít,akár az éjszaka közepén is hívhatom,mert ő jön és vígasztal.Eddig mindig így volt.Én alapból olyan lány vagyok,aki inkább a fiúkkal lóg és nem a lányokkal.
2012. máj. 28. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, ha az ember lányának pasija egyben a legjobb barátja is. Szóval ha vonz mint férfi, akkor hajrá.

24/N

2012. máj. 28. 21:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Felhívtam:) holnap reggel suli előtt találkozunk.Megbeszéljük ezt a dolgot és majd meglátjuk,hogy hogy alakul
2012. máj. 28. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:

addig gondold végig hogy TE mit akarsz. azt mindenképpen vedd figyelembe, hogy ha visszautasítod, akkor valószínűleg vége a barátságnak (többször már tapasztaltam, és láttam is ilyet), viszont ha megpróbálod, azzal már úgysem veszítesz semmit, aztán hátha működik a dolog...

mindenesetre sok sikert! hajrá!

2012. máj. 28. 21:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. máj. 28. 21:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!