Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úsztatok már ti is olyan hajó után ami nem akart felvenni? Megérte? Mi lett a vége?
Én inkább olyan szekér után futottam:D
Nagyon szerelmes voltam egy pasiba, de hónapokig nem akart tőlem semmit. Kétértelmű jeleket küldött. Én lassan már, csak mint baráttal jártam vele össze. Végül összejöttünk. 3 és fél hónapig tartott.
Egy évig külön voltunk, decemberben újra összejöttünk, holnap leszünk 5 hónaposak, és sokkal jobb ez a kapcsolat, mint az előző:-).
Nem kellett volna utána futnom, nyilván kényelmetlennek érezte. Másodjára nem tettem, egy év alatt alig beszélgettünk, majd ő kezdett el udvarolni. Végül beadtam a derekam. Egy kapcsolatot a férfinak kell kezdeményeznie, nem nekünk:-).
természetesen igen! kur*vára nem érte meg. a vége rába*szás lett. egy csomó másik hajót kihagytam amibe ha utólag belegondolok kár, mert jó móka lehetett volna...
de mint tudjuk az ember a saját kárából tanul csak igazán!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!