Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úsztatok már ti is olyan hajó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úsztatok már ti is olyan hajó után ami nem akart felvenni? Megérte? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 09:33
 1/8 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Igen, végül visszafordultam és kiúsztam a partra.
2012. máj. 28. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Maffia című filmet! Na a gyerek átússza az egész atlanti óceánt, meg a földközi tengert, Olaszországtól egészen Amerikáig, mert egy hajó nem akarta felvenni.
2012. máj. 28. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Én inkább olyan szekér után futottam:D

Nagyon szerelmes voltam egy pasiba, de hónapokig nem akart tőlem semmit. Kétértelmű jeleket küldött. Én lassan már, csak mint baráttal jártam vele össze. Végül összejöttünk. 3 és fél hónapig tartott.

Egy évig külön voltunk, decemberben újra összejöttünk, holnap leszünk 5 hónaposak, és sokkal jobb ez a kapcsolat, mint az előző:-).

Nem kellett volna utána futnom, nyilván kényelmetlennek érezte. Másodjára nem tettem, egy év alatt alig beszélgettünk, majd ő kezdett el udvarolni. Végül beadtam a derekam. Egy kapcsolatot a férfinak kell kezdeményeznie, nem nekünk:-).

2012. máj. 28. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tudok úszni.
2012. máj. 28. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát hogyne. Úsztam meg úsztam, nem lett semmi - aztán a hajó "megállt", gondolta már simán beérem, de közben feltűnt még egy hajó is amit könnyebben elérhettem volna. Nem tudtam dönteni, úgyhogy elúsztam a kettő között. Szárazföldi hasonlattal élve két szék között beestem a pad alá - de valami epic módon. :D
2012. máj. 28. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:

természetesen igen! kur*vára nem érte meg. a vége rába*szás lett. egy csomó másik hajót kihagytam amibe ha utólag belegondolok kár, mert jó móka lehetett volna...

de mint tudjuk az ember a saját kárából tanul csak igazán!

2012. jún. 2. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Úsztam persze. Tavaly előtt szeptemberbe, elkezdtünk beszélgetni msn-en. Találkoztunk is, persze barátként tekintettünk egymásra. Aztán én többet éreztem, ő is. Elhagyta értem a barátnőjét. Már-már úgyvolt, hogy összejövünk. De kijött belőle a gyerekes éne, és egy idiótaság mindent hagyott elúszni. Nagyon szerelmes voltam belé, de most kezdem azt érezni, hogy ennek végre vége. A hajó nem vett fel, de hát így jártam, remélem minél előbb kitudok úszni a partra.:)
2012. jún. 2. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
én: mint 3. válaszoló, csak nem lett ilyen heppi end :(
2012. jún. 3. 12:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!