Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arra keltem ma reggel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra keltem ma reggel, hogy nincs rajtam alsónadrág?!?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és ez nem először fordult már elő arra kelek fel h meztelen vagyok pedig pólóba és alsónadrágba feküdtem le ez mi lehet?
2012. máj. 27. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogtündér megerőszakolt. Van ilyen...
2012. máj. 27. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
1x-2x már én is lerugdaltam magamról a pizsamanadrágot alvás közben. Nincs ebben a dologban semmi huncutság. :D
2012. máj. 27. 13:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok -.-"
2012. máj. 27. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
nem érezted, hogy kicsit tág a segglyukad, netalántán fáj is? akkor megvan a megoldás.
2012. máj. 27. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ufonauták köztünk járnak és tudod ők meztelenül járnak.Szükségük volt a ruháidra.Nézd el nekik kitudja hány fényévet utaznak egy-egy ruhadarabért
2012. máj. 27. 13:45
 6/9 Sziszmanó ***** válasza:
Szerintem az álommanó becserélte pár szép álomra.
2012. máj. 27. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
ha megtalalod melletted a ruhaidat akkor valoszinuleg almodban szedted le magadrol,ez bizonyos szintog normalis
2012. jún. 5. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
rajtam meg nem volt busz
2012. aug. 1. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:
ellopta a szomszéd és most is fejére húzva recskázik és szimatol benne-sztem...de én csak visszakérném...mégis...ne már..
2012. aug. 1. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!