Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én valamiért imádom ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én valamiért imádom ha egy csajnak szőrös, és ki vagyok tőle, ha sík csupasz. Ki van még így?

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 00:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne..
2012. máj. 27. 02:00
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem egyrészt melegít,másrészt felfogja a kisebb nagyobb koszt,így nem éri el a nemiszervet 100%-ban.
2012. máj. 27. 02:03
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

nem szeretem az ilyet részletezni, de a férfiak alapból, annak természetes módján a csajok illatára buknak, amit pl a pina bocsát ki. ha szőrös, akkor úgy jobban árasztja magából a szagot. ennyi. tudományos könyvekben utána lehet nézni...

de azért azon csak nem veszünk össze hogy valamilyen szerepe kell hogy legyen. mint mindennek a szervezetünkben, még ha nem is tudunk róla.

2012. máj. 27. 02:08
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

hát jah.

uncsi a kopasz.

2012. máj. 27. 02:14
 15/25 anonim ***** válasza:

Te meg A zacsim :-D

Ha nem szeretem a szoros puncit nyalni akkor egyből makkot nyaljak? ;-)

2012. máj. 27. 02:41
 16/25 anonim ***** válasza:
ne gondorodjon am. es ne logjon a szamba amint nyalogatom ot. maskepp nem zavar engem sem. nekem nem a punci a lenyeg hanem az aki viseli. :)
2012. máj. 27. 08:16
 17/25 anonim ***** válasza:
... nekem nem unalmas ha csupasz sőt. Én azt imádom.. imádnám. De olyan csak ritkán van itthon. Hidd el, ha évek hosszú sora alatt szőrös lett volna melletted te is meguntad volna.
2012. máj. 27. 10:28
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

én is megőrülök ha szép ízlésesen van nyírva, és a rossebnek nem hajlandó szőrt növeszteni ráa párom, pedig be is zsaroltam, hogy nem foglalkozom vele míg nem növeszt rá, de semmi.

Taszít ha totál kopárság van ott lent :S

2012. máj. 27. 13:29
 19/25 anonim ***** válasza:

Ha ki vagyok éhezve - vagy az exemre ki voltam - akkor teszek rá, hogy szőrös, ha meg van mosva. Igazából a szeméremszőrzet az egyetlen, amit komoly ellenérzés nélkül megtűrök egy nőn, de mivel imádok nyalni, ezért legalább rövidítve legyen, de a bokor nem jó.

21F

2012. máj. 27. 13:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt szeretem ha természetes, szőrös. Én elég lázadó tipus vagyok, a csupaszat már csak azért sem, mert 90%-ban arra buknak a többiek. Meg amúgy is szép része 1 nőnek, akár sok van akár kevés. Csupaszon mindenki egyforma, utálom az egyformaságot. Mindenki legyen egyedi, különböző a másiktól, erre is jó a szőrzet, mert színben, sűrűségben, kiterjedésben is más. Sajnos eddig 1 bnőm volt aki természetes volt, többi csupasz, és az 1. izgatott a legjobban. Fiuk, lányok, hagyjátok már ezt az egyen meg divat szarokat, legyetek természetesek, egyediek. A nő természetes szépségében szép, nem akkor, ha ilyen mű fos. Hagyjátok a médiát, ne legyen senki szürke kisegér. 23F
2012. máj. 28. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!