Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nap hányszor írják le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nap hányszor írják le a fiúk a farkuk méretét ezen az oldalon? Ennyire unatkozik a nép?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 21:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egy átlagos nap kb. 825x írják le és nem biztos, hogy unatkoznak, de ez számukra valamiért nagyon fontos...(XDXDXD)
2012. máj. 26. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Pedig az interneten mindenkinek nagy a f*sza..
2012. máj. 26. 21:40
 13/23 anonim ***** válasza:

az agyi felfogó képességetek az nagyon gyér..

menjetek és tanuljatok , több csajom volt már nekem mint nektek egész életetekbe ,ez az igazság.És ne vádaskodj ...

Szerintem neked a kicsi , csak menőzől ..

2012. máj. 26. 21:42
 14/23 anonim ***** válasza:
pfffffffffxD
2012. máj. 26. 21:45
 15/23 anonim ***** válasza:
én lesem merem írni a méretem.ja unatkozok
2012. máj. 26. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:
jaj ne szórakoztassál már
2012. máj. 26. 21:48
 17/23 anonim válasza:
na te is egy igazi idióta vagy. még ilyet írsz, hogy "nektek is biztos kicsi azért vagytok ilyen mérgesek" hát te meg biztos egy k*baszott ronda,egyedülálló,dagad zsírbüfé lehetsz ha téged ez zavar.
2012. máj. 26. 21:56
 18/23 A kérdező kommentje:
Húú de durcás vagy:D
2012. máj. 26. 21:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Mikor értitek mèg lányok,hogy a fiúk csak a ti kedvetekért csinálják?Legbelül mindegyik arra vágyik,hogy kielégítse a majdani partnerét,és FÉLNEK,hogy a méret miatt nem tudják majd,ezért a sok ilyen kérdés.Főleg,hogy mostanában olyanokat hallani néha,hogy 17 alatt már nem is jó..Ez ugyanaz,mint amikor a lányok azon paráznak,milyen a mellük/puncijuk,narancsbőrös-e a combjuk..
2012. máj. 26. 22:04
 20/23 anonim ***** válasza:

Aki nem képes felfogni, hogy a női orgazmus fejben dől el, és nem elsősorban a fizikai stimuláció számít, az meg is érdemli, hogy a farokmérete miatt aggódjon élete végéig. :D

Ha csak és kizárólag a méret számítana, semmi más, akkor a nők vennének maguknak egy félméteres műbrét, és örökre meg lenne oldva a szexuális életük.

2012. máj. 26. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!