Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit jelent az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
sziasztok! volt barátomal álmodom miden egyes nap! de már 9-honapja ujj pár kapcsolatom van de a sex nics köztünk a volt barátomalmeg full inden hol volt és 1 nap nemcsak egyszer! de nagyon rosz ember nemkapcsolatra valo! nemjövökvele ugy kicsak sex ben de aban nagyon! mért sir álmoban és mért akar visza jöni? én meg ért akarok vele mindig együtleni?
2009. jún. 29. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hiányzik a szex.. velem is ez volt.. amint elkezdesz a mostani barátoddal is szexelni, akkor szerintem elfog múlni :)
2009. jún. 29. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért van így mert szereted.

És arra vágysz hogy jöjjönérted bocsánatot kérjen és újra vele légy.

2009. jún. 29. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mert szereted, és mert lehet aggódsz érte,hogy mi lehet vle most? Miért rossz ember? Lehet segíthetnél neki, nem? Nem abban, hogy megváltoztasd, hanem, ohgy a hatásodra, ő maga kezdjen akarni változni.
2009. jún. 29. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Huh, bocsi, hogy ezt mondom, de tanulj meg írni. Elég nehéz volt kihámozni a lényeget.

Szerintem a szexhiány teszi ezt, ezért álmodsz mindig a volt barátoddal. Lehet, hogy a tudatalattid úgy érzi, hogy a jelenlegi barátoddal való kapcsolatodból hiányzó dolgot csak a volt barátod tudná nyújtani.

2009. jún. 29. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

hát igen...

az okosok azt mondják arról álmodunk,amit nappal elfojtunk magunkban.Lehet hogy még mindig őt kívánod.

2009. jún. 29. 17:47
 6/6 anonim válasza:
szerintem hivd fel es beszelj vele, hatha csak aggodsz erte, es ezert van az egesz. egy bezelgetes utan megvaltozik minden
2009. jún. 29. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!