Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném magam túl rajta, hogy másfél év után szétmentünk, majd az exem 2 hétre rá talált is magának valakit?
Igaz, lehet, hogy készült. Csak akkor még meg volt döbbenve, hogy mi történt, mert én kezdeményeztem a dolgot. Még sírt is, hogy tegyem ezt. Nem fogom megérteni.
Vagy csak pótléknak kell neki?
1. Vagy soha nem is szeretett, és csak megjátszotta magát.
2. Így akar elfelejteni...
Szerintem ha valaki ilyen gyorsan talál magának valaki mást, akkor az tuti, hogy a kapcsolat alatt is volt már neki. Még ha nem is volt köztük konkrét testiség, de fennállt már közöttük a vonzalom és a közeledés.
Én ezt úgy fognám föl, hogy sosem szeretett igazán. Lehet, hogy csak egy menekülés voltam neki valami elöl, lehet, hogy csak egy esélyt akart adni kettőnknek, ami végül is nem jött össze.
Gondolj abba bele, hogy ennek így kellett lennie, nem lettél volna boldog vele, ha nem voltak mögötte mély érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!