Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez mennyire jön be nektek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy 175 cm magas, 78 kg-os, fekete hajú(rövid), kék szemű ,szemüveges fiú. Kissé sportos. Ez mennyire jön be neketek lányok? Ha kell vmi még kérdezzetek.
2009. jún. 29. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

nagyon minimálisan írtad körül habá jobban nem igazán lehet.

éncsak képen vagy élőben tudnám eldönteni h tetszik-e mert az arc formálya a vonások is fontosak.

így mindenki olyannak képzel el amilyennek akar.

a szemed a szád az orod... mondom ezt így nem lehet megmondani.

2009. jún. 29. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
habá*=habár
2009. jún. 29. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fontos,ha a külsőségekről beszélünk, hogy legyen benne valami, ami megfog, valami olyasmi, ami miatt az egész lénye érdekessé válik számomra. Lehet ez egy gyönyörű szempár, egy huncut mosoly, bármi ami felkelti az érdeklődésemet. :)

A fent írtak alapján, lehet a kék szempár vonzana. :)

Viszont olyan is van, hogy mesébe illő a pasi, de ha nincsenek meg azok a bizonyos belső tulajdonságok amik nekem számítanak, akkor nézhet ki bárhogyan, nekem nem kell :)

2009. jún. 29. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha linkelsz képet segíteni is tudunk kongrétan :D

Amugy meg izlések és pofonok :D

2009. jún. 29. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a nagyon vékony fiúkat!
2009. jún. 29. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
175 cm-hez majdnem 80 kg ne hidd h annyira vékony...sőt...175 cm-hez 75 kg-ig normális, utána vagy túlsúlyos, vagy sportol és akkor izmos....de vékony semmiképp sem
2009. júl. 17. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!