Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mennyire tartja cikinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire tartja cikinek, szégyennek, égőnek, gyengének akár aranyosnak ha egy pasi férfi sír, könnyezik?

Figyelt kérdés
gondoljátok bele különböző helyzetekre..lehet egy érzelmeesebb, kevésbé érzelmesebb
2012. máj. 26. 00:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha valami komoly dolog történik, akkor szívesen megnyugtatom, de ha apróságokon sír akkor azt gyengeségnek titulálom be
2012. máj. 26. 14:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem annak kéne magát szégyellnie,aki ezt kitalálta hogy egy férfi nem sírhat,mert férfiatlan és égő! Ők is emberek és igenis vannak érzéseik,amit sokszor nem mernek kimutatni,ami baj.Szerintem nagyon aranyos,ha egy pasi elsírja magát,vagy ha meg tudom vigasztalni.Amelyik fiú nem sír,az nagyobb valószínűséggel válik érzéketlenné. 17/L
2012. máj. 26. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:

"vagy sírtam akkor amikor meghalt a 15 éves kutyám :((( "

na igen erre gondoltam amikor az irtam hogy komoly dolgok és igen egy film is belefér...te vagy a normális szint..

Valahol mindenki érzi ezt hogy hol a határ szerintem én ha tehetetlen vagyok sírok nem gyengeségből dühből

mikor fiatalabb voltam azt gondoltam hogy a sírós pasik milyen érzelmesek.aztán rájöttem hogy ez nekik is eszköz mint nekünk csajoknal

Aztán láttam könnyezni valakit akit nagyon szeretek nem sírás volt csak néhány könnycsepp...HÁt elég hosszú időre befogta az örökké járó számat........

L/30

2012. máj. 27. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos :)
2012. jún. 4. 22:00
 15/18 A kérdező kommentje:
A könnyekben szentség lakozik. Nem a gyengeséget jelzik, hanem az erőt. Választékosabban beszélnek, mint tízezer nyelv. Ők a túláradó fájdalom, a mély bűnbánat és a kimondhatatlan szerelem hírnökei(én így gondolom!)
2012. jún. 6. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy kedves kérdező?
2012. jún. 7. 20:57
 17/18 A kérdező kommentje:
férfi
2012. jún. 11. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy férfi sosem sír, sosem érzékenyül el, mindig kőkemény és tökös, éppen úgy mint a lányok sosem finganak és nem szarnak maximum néha napján kaksiznak.

Nem tudtátok? :)

2012. júl. 20. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!