Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok, de eddig még egy lánynak a kezét sem fogtam meg. Szerintetek ez nagyon gáz, szégyellni való, szánalmas?
ja és amikor lányok közelében vagyok a gyomrom is elkezd görcsölni, szégyellni kezdem magam, kisebbségi komplexusom is van olyankor.
és az a remegés, remegek, zavarban vagyok, azt se tudom, hogy hova nézzek, hova nézzek?
és az a szív dobogás, még hallani is, szó szerint hallatszik ahogy dobog....nagyon durva szinte fájdalmas.
de hát a lányok csak szeretre vágynak.
ugyanolyan érző lények mint a férfiak, csak nagyobb a mellük, puncijuk van, és folyton kattog valamin az agyuk.
igen, valóban hmmm értem én.
de a helyzetemen ez mit sem változtat.
Nem, nem az.
Világos, hogy kóros önbizalomhiányban szenvedsz, ezért javaslom, hogy kezdj el karatézni, vagy kungfuzni, ezek majd magabiztosságra nevelnek, amellett, hogy komoly állóképességet és önbizalmat adnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!