Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves fiú vagyok, de eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú vagyok, de eddig még egy lánynak a kezét sem fogtam meg. Szerintetek ez nagyon gáz, szégyellni való, szánalmas?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 00:09
1 2
 11/20 Panda Péter ***** válasza:
az, hogy itt rinyálsz, na AZ szánalmas
2012. máj. 26. 00:20
 12/20 A kérdező kommentje:

ja és amikor lányok közelében vagyok a gyomrom is elkezd görcsölni, szégyellni kezdem magam, kisebbségi komplexusom is van olyankor.

és az a remegés, remegek, zavarban vagyok, azt se tudom, hogy hova nézzek, hova nézzek?

és az a szív dobogás, még hallani is, szó szerint hallatszik ahogy dobog....nagyon durva szinte fájdalmas.

2012. máj. 26. 00:23
 13/20 A kérdező kommentje:
ja és ömlik rólam a víz, megszólalni nem tudok, mert nem tudom kinyitni a szám, mert remeg.
2012. máj. 26. 00:24
 14/20 anonim ***** válasza:

de hát a lányok csak szeretre vágynak.

ugyanolyan érző lények mint a férfiak, csak nagyobb a mellük, puncijuk van, és folyton kattog valamin az agyuk.

2012. máj. 26. 00:29
 15/20 A kérdező kommentje:

igen, valóban hmmm értem én.

de a helyzetemen ez mit sem változtat.

2012. máj. 26. 00:32
 16/20 A kérdező kommentje:
értem.
2012. máj. 26. 00:39
 17/20 anonim ***** válasza:
úristen... én ilyen szörnyű állapotba nem voltam de Brian Tracy tanításaira sürgősen keres rá... ez szörnyű, ez eddig a legrosszabb önsajnáltató kérdés amit valaha olvastam :D
2012. máj. 26. 02:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem az.

Világos, hogy kóros önbizalomhiányban szenvedsz, ezért javaslom, hogy kezdj el karatézni, vagy kungfuzni, ezek majd magabiztosságra nevelnek, amellett, hogy komoly állóképességet és önbizalmat adnak.

2012. máj. 26. 02:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Használd a 100-ból 1 szabályt. Próbálkozz be 99 lánynál, aki nagy valószínűséggel lepattint, de mindig lesz 1 kiéhezett lotyó akit megkefélhetsz.
2012. máj. 26. 07:33
 20/20 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ezen semmi szégyellni való. én hasonló cipőben járok, mármint nem volt még pasim, viszont előnyöm adódik abból, hogy a legjobb barátaim mind srácok... nyugi, egyszer majd találsz egy lányt, türelem kell, és merd elhívni őket sétálni, fagyizni, valahová 20/n
2012. máj. 26. 11:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!