Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni rá?

Figyelt kérdés
Beleszerettem az egyetlen igazi barátomba, úgy másfél hónapja, csak Facebook-on tartjuk a kapcsolatot, majdnem mindennap beszélünk, úgy egy hete találkoztunk, 131 nap után. A helyzet, hogy tetszik neki egy lány, és mindig nekem mondta el, hogy mennyire fáj neki, hogy a lány nem akar tőle semmit. Előtte a testvérét szerettem, és nagyon furcsa volt belátni, hogy már Őt. Egész nap rá gondolok.És nagyon hiányzik, és ezt már neki is írtam, és azt mondta, hogy én is neki, meg mindig én vigasztalom.
2012. máj. 25. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. A srác olyan szinten Friendzoneba rakott téged, hogy az valami hihetetlen. Sajnálom. Üdv itt! :)
2012. máj. 25. 15:02
 2/4 A kérdező kommentje:
De mit tegyek? Nagyon szeretem.
2012. máj. 25. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
próbáld meg, de ne táplálj reményeket, de úgy se vágj neki, h azt gondolod nem fog sikerülni
2012. máj. 25. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne, hogy sikerülhet, de nagyon nem tudom, hogy mi érez pontosan irántam. És am megkérdezte tőle, hogy mit gondol rólam, és azt mondta, hogy kedves, aranyos, jófej, vicces, megértő. Ez jelenthet valamit?
2012. máj. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!