Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy tőlem idősebb férfi közelít felém, aki bár nagyon tetszik, családos ember?
És a dolognak van egy másik pikantériája is: én egy 23 éves fiú vagyok (jöhet a "pfujjolás", mert meleg). Az utcánkban lakik egy közel 40 éves, meglehetősen jóképű pasas, aki többször megcsalta a feleségét a pletykák szerint, természetesen lányokkal. Eleinte azt hittem, hogy csak én turbózom fel a fejemben a közeledését, mivel régóta tetszik, ám már a családi környezetem szerint is eléggé feltűnő jeleket ad (nagyokat köszön, többször hazahozott a fősuliról - egyszer "haverilag" a combomra tette a kezét, stb.).
Némi adalék: én néhány témában "konzervatív" homokosnak tartom magam, pl. nem riszálnám a fenekemet egyik melegfelvonuláson sem, nem reklámozom feltűnően a másságomat, nem kezdeményezek, s nem is flörtölök senkivel, sőt, párkapcsolati és szexuális tapasztalatom sincs túl sok. Illetve vagyok annyira gerinces, hogy ne egy házasemberrel kezdjek ki - ám dolgoznak a hormonjaim, ha gondolok a pasasra.
Előre is köszönöm a válaszokat, még a homofóbokét is. (Egy pszichológus szerint a "leghomofóbabb" férfiak látens melegek.)
Szia!
Én egy 24 éves hetero csaj vok.
Nekem is van egy tök jó barátom, aki homoszexuális, de sokkal jobb barát, mint egy barátnő.Mindent meg lehet vele beszéni.
Én úgy gondolom, ne hagyd magad kihasználni.Lehet, hogy ez a pasi kíváncsi..., de NE MENJ BELE ilyenbe!!!
Ez egy szemét alak lehet, ha ezt műveli a feleségével...
Keress egy olyan vkit, akivel boldog tudsz lenni.
Ne keveredj bele ilyen zűrös helyzetbe, te ennél több vagy!
Sok sikert!
Én is azt mondom, hogy ha megfogja a kérdező combját vagyis ráteszi a kezét akkor az azért egy jel... főleg ha még más jelek is társulnak hozzá.
De semmiképpen ne kezdeményezz te, vannak olyan emberek akik mindenkivel így viselkednek, flörtölnek stb. Ha mindenképpen akarod barátkozz vele kérdezd meg miújság és hasonlók. Esetleg ha van valami olyan esemény akkor kérdezd meg van-e kedve elmenni. De barátilag gondolom a meghívást és nyilván nem valami étterembe :)
Így bármikor vissza tudsz lépni ha akarsz.
De ha sikerül akkor inkább maradj ki az egészből találhatsz magadnak mást akinek csak te kellesz és nem lesz mással rajtad kívül. Ilyen emberbe ne bízz, nem szabad komolyan venni. Előbb-utóbb az egész ki fog derülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!