Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol, mikor, és hány évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, mikor, és hány évesen csókolóztatok először? És jó volt?

Figyelt kérdés

Csak kérdezem,,mert nekem mindjárt lesz az első!:D

13/Á

2009. jún. 29. 09:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

15 évesen, a helyszínt nem irnám le, mert nagyon komikus.

az "Á" amugy milyen faj? :D

16/F

2009. jún. 29. 09:37
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
most így visszagondolva lehettem vagy 13 éves de azt tudom, hogy hetedikes voltam:) a házunk előtt volt, nagyon izgultam remegett mindenem:) de ennek ellenére nagyon jó volt:)
2009. jún. 29. 09:39
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

15 voltam, és nagyon meglepődtem... egy parkban.. tul lekapott a barátnőm. :) jó volt...

19/F

2009. jún. 29. 09:42
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
16 évesen.. az első barátommal az volt a 4. randink ő 20 éves volt.. amikor találkoztunk csókkal akart köszönni nekem de én elhajtottam a fejem mire mondta hogy azért egy csók már belefér..(ő nem tudta hogy nekem az a z első)Szóval semmi romantikus pillanat..:S:S:Snem mondom hogy roszz volt,de semmi extra.. 18/L
2009. jún. 29. 09:56
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
15 evesen az Oktogonon, 2001 szeptembereben :) de joooooo volt :)
2009. jún. 29. 09:57
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Az első igazi nyelves az a Tisza-tóba volt :D

a barátommal mentünnk oda és ott kapott el :P

És nagyon jo volt ^^ ja és 14 voltam :D

L/15

2009. jún. 29. 09:57
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

15.szulinapom utan parnappal:) jo volt...:P az ugy volt h ultunk a fuvon es akk egyik pillanatban odahajolt s megcsokolt....de sztem se volt semmi extra...

:P

16L

2009. jún. 29. 09:59
 8/15 anonim ***** válasza:

14 évesen, az első nagy szerelemmel, a nagymamámék lépcsőháza előtt. Akkor már egy-két hete tartott a szerelem, kézenfogva sétálás, stb..de ennél több nem volt. Aztán neki építőtáborba kellett mennie két hétre. Úgy éreztük, vége lesz a világnak...

az egész délutánt együtt töltöttük, beszélgettünk, majd elkísért a lépcsőház bejáratáig.

Hát mit mondjak? Már több, mint duplaannyi idős vagyok, de még most is megremeg a gyomrom, ha rágondolok.

És túlvagyok már egy két "naaagyy" szerelmen, de azt a csókot nem lehet megismételni.

(ezért aztán nagyon irigyellek most téged!)

2009. jún. 29. 10:30
 9/15 anonim ***** válasza:

én 12 évesen(majdnem 13 :DD) moziban,éshát nemtudom én valahogy még nem voltam rá felkészülve,persze már akartam,de ugy nem volt különösebben jó élmény :S

15L

2009. jún. 29. 11:07
 10/15 anonim ***** válasza:
nyolcadikban enyhén ittas osztálytársam kapott le, kicsit meglepett de nagyon jó volt :) 21/F
2009. jún. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!