Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik ha egy lánynak (vagy úgy általában egy embernek) más színű a két szeme?
Figyelt kérdés
zöld-barna a jellemző:)2012. máj. 24. 13:29
11/17 anonim válasza:
Nekem bejön, bár én még nem láttam olyat. Csak kutyáknál, azoknál a szánhúzóknál. De tökjó lehet amúgy, kár hogy nem olyan felemás szemmel születtem.
12/17 A kérdező kommentje:
:) igen elég ritka, mondjuk magamon kívül ismerek még 3-4 lányt akinek ilyen szeme. pasiban még énsem láttam, de pl a Gönczi Gábornak(fokuszból) is felemás a szeme, csak neki zöld és sötétebb zöld.
2012. máj. 24. 14:31
13/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nagyon ritka! 21 éves vagyok és eddig csak két embert láttam ilyen szemmel, mind a kettő lány volt. A lányoknál ez gyakoribb? Nem töltenél fel egy képet a szemeidről, hogy megcsodálhassuk? :)
14/17 A kérdező kommentje:
remélem meg tudjátok nyitni:)
de akkor véleményeket is várok, h h tetszik:)
amúgy nemtudom hogy lányoknál gyakoribb e, de énis csak csajszinál láttam ilyet személyesen...
2012. máj. 24. 19:21
15/17 anonim válasza:
Heterochromia-nak hívják, és nagyon tetszik. :) különleges.... 27F
16/17 A kérdező kommentje:
:))
2012. máj. 24. 20:45
17/17 VivienJ99 válasza:
Ahh!!! :O Láttam a képet a szemdrol és azt gondolom, hogy gyonyoru!!! *-* Amúgy nem szoktak megnézni vagy beszólogatni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!