Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a proli /ku. rva kinézetű "lányok" vannak -jocsajnak-titulalva? Miért nincs izlése az emebreknek?
Engem világ életemben ki lehetett kergetni a világból az ilyen ostoba ábrázatú, nejlondzsekis-csizmás balkáni paraszt pi.csákkal. -jajj de szépen leirtam-
Egyszerűen lerí róluk, hogy a sz@r termelésen kivül másra nem jók...
Ezt fogalmam nincs miért irtam ide le, mert ez nem is kérdés hanem kijelentés,de mindegy :D
6.-os erre annyit írok, hogy eddig 3 komolyabb bnőm volt, és mind a kettőnak full más típus volt a zsánere, mégis engem akartak...
csak azt kell megtanulni, hogy hogy lehet megfogni egy nőt, az ösztöneire kell hatni, nem azzal foglalkozni hogy külsőre éppen milyen stílus jön be neki.
Persze kell egy kifinomult ízlés h meg tudj fogni vkit, de nem feltétlenül az a stílus, amit ő az ideáljának mond.
háhá a kérdés jó, haragszol rájuk? :DD
Ha jól nézel ki megduglak nem kell irigykedni!
Az ilyeneket csak nézegetni és megd*gni szeretik a fiúk, feleségnek nem ilyet választanak, nyugi ;)
Ízlése az embereknek régóta nincs. De talán hamarosan változik a világ :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!