Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a proli /ku. rva kinézet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a proli /ku. rva kinézetű "lányok" vannak -jocsajnak-titulalva? Miért nincs izlése az emebreknek?

Figyelt kérdés

Engem világ életemben ki lehetett kergetni a világból az ilyen ostoba ábrázatú, nejlondzsekis-csizmás balkáni paraszt pi.csákkal. -jajj de szépen leirtam-

Egyszerűen lerí róluk, hogy a sz@r termelésen kivül másra nem jók...

Ezt fogalmam nincs miért irtam ide le, mert ez nem is kérdés hanem kijelentés,de mindegy :D

2012. máj. 24. 11:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az aranyos kislányok jönnek be, nem az agyonhasznált beképzelt, egoista k*rvák!
2012. máj. 24. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:

6.-os erre annyit írok, hogy eddig 3 komolyabb bnőm volt, és mind a kettőnak full más típus volt a zsánere, mégis engem akartak...

csak azt kell megtanulni, hogy hogy lehet megfogni egy nőt, az ösztöneire kell hatni, nem azzal foglalkozni hogy külsőre éppen milyen stílus jön be neki.

Persze kell egy kifinomult ízlés h meg tudj fogni vkit, de nem feltétlenül az a stílus, amit ő az ideáljának mond.

2012. máj. 24. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
* 2 komolyabb
2012. máj. 24. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Te milyen korosztály vagy kedves kérdező?:)
2012. máj. 24. 16:32
 15/20 A kérdező kommentje:
18/F
2012. máj. 24. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:

De még nem küldtél képet ilyen lányokról. Ő is ide tartozna?

[link]

2012. máj. 24. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha hiszed,ha nem,nekem a mások által átlagosnak nevezett lányok-nők tetszenek.Igaz én már nem vagyok kamasz,23 éves vagyok.Ami az öcsém,(aki 15 éves)és én köztem külömbség:én komoly tartós kapcsolatot keresek,ő olyan csajokat,akibe be tudja tenni;Én tudom mit szeretnek a nők,ő tudja mit akarnak a qrvák(mondjuk azt nem nehéz,fax kell nekik,semmi más)Én a való életben ismerkedem szívesen,ő a facebookon.Azt hiszem ki lehet mondani,ő a mostani tipikus kamasz...
2012. jún. 1. 17:57
 18/20 anonim ***** válasza:

háhá a kérdés jó, haragszol rájuk? :DD

Ha jól nézel ki megduglak nem kell irigykedni!

2012. dec. 21. 15:18
 19/20 anonim ***** válasza:
39%
hopsz láttom fiú vagy, ajánlat visszavonva!
2012. dec. 21. 15:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket csak nézegetni és megd*gni szeretik a fiúk, feleségnek nem ilyet választanak, nyugi ;)

Ízlése az embereknek régóta nincs. De talán hamarosan változik a világ :D

2012. dec. 21. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!