Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány blogjában olvastam: "nagyon sok büszke, magabiztos fiút törtem már meg", szerintetek ezzel büszkélkedni kellene?
valami olyasmi volt a lényeg, hogy nagyon sok fiút tett tönkre, tört meg, akarattal, célzottan, és hogy mennyire felemelő érzés volt a szemükben látni a reménytelenséget, a keserűséget, a megtörést.
ráadásul azt is taglalta, hogy ez mennyire jó, mert ezek a fiúk ezek után a társadalom hasznos tagjai lesznek majd, meg észreveszik magukat, "hol a helyük".
és ahogy nekem a szövegből kijött, nem azok a srácok voltak, akik kihasználtak lányokat, és játszottak velük, hanem szimplán csak magabiztos, talpraesett emberek, egészséges önérzettel.
én az ilyen nőket... nem is tudom, hogy mit tennék velük.
Hát ha valaki olyan gyenge jellem, hogy egy nő az ujja köré tudja csavarni és hagyja, hogy tönkretegyék, megtörjék, akkor az nem is férfi.
Én az ilyen csajt jól megrugdosnám és ott hagynám szenvedni.
De leginkább szóba se állnék vele.
Azért lehet ilyen gané dolgokat megcsinálni a fiúkkal, mert sajnos azt hiszik, hogy egy lány mindent megér, feladják értük magukat, alárendelik magukat a csajoknak, akik kihasználják őket. Azt hiszik, a szerelem kölcsönös, pedig a legtöbb lány pont ilyen szemét, mint a blogger csaj, akiről írtál.
16:44 Nem biztos, hogy észrevennétek a valódi énjét, az ilyenek nagyon meg tudják játszani magukat, még képesek elhitetni, hogy ők szentek és soha nem bántanák a másikat.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!