Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tele Budapest k*rvákkal?
Itt volt egy ismerősöm Angliából 2 hétre, mikor kérdeztem a magyar lányokról ezt mondta:
"Ha minden lánynak, aki k*rva világítana a szeme, Budapest fényesebb lenne mint Las Vegas."
Ezzel arra célzott, hogy a budapesti lányok nagyon könnyen odaadják magukat - márha meglátnak egy jobb kocsit/órát/napszemüveget, meghallják, hogy a fiú külföldi stb.
Ráadásul van olyan kedves anyuka, aki még biztatja is...
Nemrégen, de lehet, hogy tegnap volt itt egy kérdés, ahol erről volt szó, anyuci uszította a lányát a gazdag skandináv srácra, mert jó élete lenne mellette.
Itt vidéken is sok ilyesmit hallani, igazi kurv@nevelde...
Az ilyen anyukát érdemes kérdezni, hogy több ribancot is tart a háznál vagy csak azt az egyet nevelte.
De talán a másik ok ott lakozik, hogy a mai lányok többségén látszik (ld.: Pl. Valóvilág), hogy könnyebb neki cibálni a f@aszt, mint rendesen dolgozni és szerényebb életet élni.
Ma már nem szégyen, ha végigkúr a falu vagy mert egy gusztustalan gazdaggal vagy, ilyen világot élünk.
figy,én a büdös életbe nem néztem h gazdag e a pasim,mondanom se kell mennyit nélkülöztem,küzdöttem.megértem a fiatal csajokat akik a pénzre mennek,igazuk van.
más életem lett volna teljesen egy gazdag pasi mellett.az meg a másik fele h a nélkülözés tönkreteszi a párkapcsolatot is.
Én az olyannak sok szerencsét kívánok, remélem lesz gazdag pasija amilyet akar.
Azonban azt is kívánom, hogy a pasi jöjjön rá, hogy a nőt a pénze érdekli és napjában többször is alázza meg, ahogy kell az ilyet...
A haverodon nyilván látszott hogy pénzes nyaralgató külföldi és sok ribi megkörnyékezte.
Angliában is jó sok kurv' van csak ott nem tűnik a barátod olyan palinak akire érdemes lenne rá startolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!