Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálam egy lány vizsgáztatva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam egy lány vizsgáztatva van, de csak utána tudja meg, hogy átment-e vagy sem, amikor lement a vizsga, akár miatta, akár én látom úgy, hogy tudom a pontjait. Normális vagyok?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 19:16
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

A külsőmmel nincs probléma, nem egy lány mondta már, hogy helyes pasi vagyok.

A lényeg, hogy a lányok általában a jellemük elemzése után bukják el nálam a teszteket. De mivel rengeteg szép lány van, így mindig vannak új tesztalanyok.

Nem nagy veszteség egy újabb lányt megbuktatni.

2012. máj. 23. 22:10
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerencsére helyes pasik is vannak szép számmal,nálad sokkal normálisabbak,úgyhogy nem hinném,hogy bárkinek is nagy veszteség,ha "megbukik" nálad.Az meg külön szerencse,hogy nem ismerjük egymást ;)
2012. máj. 24. 17:10
 33/36 A kérdező kommentje:

ma 17:10

Ez is egy vélemény.

2012. máj. 24. 19:19
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Ember, ha majd egyszer lefekszel egy lánnyal, mekkorát koppannál, ha ő meg az ágybeli teljesítményedért pontozna:D Mert aki így viszonyul egy másik emberhez, az az ágyba se lehet egy casanova :) 24/F
2012. máj. 24. 19:51
 35/36 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem a kérdést. Tudsz te magyarul, kérdező?
2012. jún. 3. 19:27
 36/36 anonim ***** válasza:

Mik vannak itt??? Tesztelgess csak mindenkit. Nemtudom hány éves lehetsz, de remélem ketyeg a biologiai órád és egyedül éled le társ nélkül az életed :P

Általánosítás-én is nő vagyok és sose érdekelt a pasinak van-e lóvája vagy sem, milyen kocsija van stb. Ja és a külső se engem mindig a belső fogott meg egy fiu vagy férfiban.

2012. júl. 1. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!