Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növelhetném a mellemet természetes módokkal? Normális válaszokat várok!
Ja, hogy még csak most serdülsz! Akkor mit sírsz?
Senki sem nagy csöcsökkel debütál.
A személyiségre meg... tényleg nincs baj veled, a korodnak megfelelő a gondolkodásod és mentalitásod is. Bár azt kissé szomorúnak tartom, hogy az anyukáddal erről nem tudsz beszélni.
Most megnéztem a Guglin, hogy mekkora a 80B. Nem tudom, hogy miért akarsz nagyobbat.
39F
öhh ilyen alkathoz minek nagyobb mell, csak előreesel :D
de tényleg, 45 kilósan...
majd még nősz gondolom meg a melled is nő, ha meg esetleg nem, akkor meg pont jó így.
148 centi vagy 15 évesen? Na az a durva.
Amúgy meg mit sír a szád, 15 évesen 80/B, az teljesen normális.
Gondolom csak azért kell nagyobb hogy kipakolhasd és a fiúk megnézzék. Ezért van baj a személyiségeddel.
80B-s mell tökéletes! Komolyan mondom nekem épp egy ilyen mell méretű lánnyal volt csak eddig dolgom és imádtama melleit (is) kényeztetni.
Nem értem minek aggódsz emiatt, én például amúgy sem szeretem a túl nagy melleket.
Inkább legyen kicsi, feszes, annál jobban izgat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!