Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelsz vagy merszezésből mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelsz vagy merszezésből mi volt neked a legdurvább?

Figyelt kérdés
Inkább ilyen 12-13 éveseket kérdezek,e nagyobb korúak is válaszolhatnak.De megkérnék mindenkit,hogy rendes választ kérnék.13/Á
2009. jún. 28. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

xD Uhh..Mi a suli udvarán játszottunk,egy tanár is beszállt xD,erre a drága,imádott barátaim kitalálták,hogy erotikus táncot táncoljak el az én drága Tibi haveromnak.Mondhatom a pasi egyből belement...:P

A tanár meg csak nézett...:))) (férfi tanár)

aztán egyik bnőmnek meg kellett fognia az egyik tanárbácsika fenekét...dőltünk a röhögéstől XD

2009. júl. 25. 16:48
 12/12 anonim ***** válasza:
mi egy házi buli bajátszottunk 14 voltam és mi fiuk ki találtuk hogy adunk egy kis piát a csajok nak hogy több mindenb belemenjenek és amikor én jöttem akkor azt a feladatot kaptam hogy simogassam meg maszirozzam a csaj mellét jo volt élveztem XD utánna meg azt kaptam hogy nyuljak be a csaj farmerjába és sunázzamm eg a csaj meg enged te hogy benyuljak de amikor benvoltam a farmerjába belesugott a fülem be hogy lécci csak a csiklom izgasd mer nem akarom hogy átszakadjon a szűz hártyám tanulság ha durván akartok csajokkla felelsz v merszezni agyatok nekik egy kis piát de tényleg nem kell 1 liter XD ez volt az eddigi 2. legjobb felelsz v merszezésem
2011. márc. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!