Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelsz vagy merszezésből mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelsz vagy merszezésből mi volt neked a legdurvább?

Figyelt kérdés
Inkább ilyen 12-13 éveseket kérdezek,e nagyobb korúak is válaszolhatnak.De megkérnék mindenkit,hogy rendes választ kérnék.13/Á
2009. jún. 28. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Oké, én 12 évvel túl vagyok a 13mon, de annak idején mi is játszottunk. Nekünk volt olyan például, hogy ki kellett menni a piacra és venni három szem szőlőt áfás számlával. Csóri néni lesett,hogy mit is akarunk, de kimérte, és még a számlát is odaadta. Vagy írni kellett egy szerelmes levelet az egyik tanárnak és be kellett dobni a postaládájába, persze a levél névtelen volt. A legdurvább az volt, hogy el kellett mennem egy csomag kotonért, 13 évesen! Két óra múlva már anyáméktól kezdve a nagymamámékig és a nagynénémékig mindenki tudta! Azt hitték, hogy pasizok, alig tudtam magam kimagyarázni.
2009. jún. 28. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Rossz lehetett!:):s
2009. jún. 28. 22:10
 3/12 anonim válasza:
100%
hát ha 13 évesen a mell nyalás durvának számít :) 13/f
2009. jún. 28. 22:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Kérem a kérdésre válaszoljatok!
2009. jún. 28. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Én mikor pisiltem a szomszéd gyerek előtt. (én lány, ő meg fiú)
2009. jún. 28. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

mi rnegeteget jatszodtunk, nem tudom kinek mi lenne furcsabb/megalazobb ugyh tobbet irok:

1.sztriptiz mindenki elott (nem meztelenre termesztesen)

2. gorog orszagban keregetes az uton

3. ejjel tanc a jarokelok elott es szoknyafelhuzigalos stoppolas (kifogtam 1 jaror autot:-s)

4. 2 szekre terpeszben felallni. derekam kore madzag, madzagrol lelog 1 toll. a tollat a megfelelo mozdulatokkal (...) bebuveszkedni a 2 szek kozott allo soros uvegbe

5. megnyalni 1 fiu mellbimbojat (a fiu elmenekult es idot kert h leborotvalhassa a mellkasat mint utolag kiderult -ez inkabb vicces volt:))

6. elmeselni/eloadni h vesztettem el a szuzessegem

2009. jún. 28. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

egyszer meg kellett mutatnom mindenkinek a bugyimat. De nem ám magamon... szoknyában voltam, és úgy kellett levennem a bugyim alóla, és körbemutatni... :S Voltam én is kb 12 éves?

Aztán 6.-os koromban oda kellett mennem a tanárhoz (angol órán játszottunk, és arab angoltanárunk volt), és miközben a haját simogattam, ezt kellett mondanom neki: you are very special... Azt sem tudtam, mit jelent :DD

Ennek már jó 10-12 éve... Ja, és lány vagyok

2009. jún. 28. 23:09
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

Emlékeim szerint utoljára 6 éve felelsz vagy merszeztem, és nem volt durva [mert az igazság tényleg csak az volt, hogy nem tetszik senki a társaságból annyira, hogy csókolgassam].

Ahogy olvaslak titeket, azt hiszem, lemaradtam valami extrémről... O_o"

17/L

2009. jún. 28. 23:11
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!kérek még ilyen hasonlókat me ezek nagyon izgalmasak!
2009. jún. 28. 23:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig én voltam a leghelyesebb srác aki beállt játszani (nem vagyok beképzelt :P), ugyhogy a perverz (kb 7.)es lányok fantáziáján mindig gyorsan ki is akadtam :D De télleg kimaradtam sok hülyeségből, bár 7.be a vetkőzős poker volt a legkeményebb szerintem, utolsónak érkeztem, mindenkinek 6 kabát 4 sapka 9 sál, 3 zokni én meg póló rövidnadrág alsógatya :D még szerencse, hogy szerencsés voltam, alsógatyáig toltam amikor már többen kiszáltak..
2009. jún. 29. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!