Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy csomósz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy csomószor azt álmodom, hogy a muterommal szexelek? (különben mellette alszom)

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 21:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek azzal hogy nem túl jó hogy anyukáddal alszol, próbáljátok megoldani hogy külön ágyad legyen. Az álmoddal kapcsolatban pedig nem kell feltétlen megijedni tőle (bár tudom hogy elég ijesztő az ilyen). Nagyjából a te korodban nekem is volt egyszer-kétszer ilyen álmom apámmal ami nagyon megviselt ezért kikértem szakember véleményét aki megnyugtatott hogy nem betegségről van szó, nem azt jelenti hogy titkon anyádhoz vonzódsz vagy ilyesmi, hanem a tinédzserek viszonya elég kusza lehet az ellenkező nemű szülőjével, és sokszor ez váltja ki az ilyen jellegű álmot. A gyereknek az ellenkező nemről alkotott képe a szülőben testesül meg sokáig, sok kislány az apukájához szeretne feleségül menni vagy a kisfiú az anyukáját elvenni feleségül, ami szintén nem beteges kisgyermek korban. Tinédszer korban pedig a dolgok még tovább bonyolódnak.
2009. jún. 28. 22:52
 22/25 anonim ***** válasza:
53%

FUJ :D Nem álmondtam még anyámmal DE NAGYON REMÉLEM, HOGY NEM IS FOGOK :D De miért alszol vele, ne bassz hogy van saját neted meg gép meg stb stb, de nincs másik ágy mert akkor biztos felidegesítesz. Takarodj el anyád mellől és elmúlik :D FUJ ...

15/F

2009. jún. 29. 02:51
 23/25 anonim ***** válasza:
37%

hát az tényleg gáz NAGYON hogy vele alszol...ha esetleg ilyen van hgy költözés miatt így fértek el vagy bármi hasonló indok akkor oké,de az semmiképp hogy ilyeneket álmodsz.

azt mondom menj el egy szakemberhez,de kizárt hogy megteszed.reménykedj hogy kinövöd.

és az okát így nem lehet megmondani.

2009. jún. 29. 19:17
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog, hogy ennyi idősen az anyáddal alszol. Ez nagyon beteg dolog. Ezért is álmodsz ilyen borzalmas dolgokat.
2009. aug. 27. 09:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Elmúltak azok az álmok? :D
2014. nov. 5. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!