Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire számít a pasi magassága? En pld 173 cm vagyok, az szerintetek alacsony vagy optimalis? Koszi f/23

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 21:16
1 2
 11/13 anonim válasza:

Sziasztok Skacok!

Én egy 173 cm magas srác vagyok, és mivel noname írok mondhatom, hogy sikeres vagyok a nőknél, nem számít hogy ki gondol nagyképűnek.

Szóval a suliban, meg bárhová megyek elégedett vagyok azzal a nő mennyiséggel ahányan megnéznek, mindig is az voltam, csak sokáig nem láttam be. Eleinte eléggé roncsolta az önértékelésem a magasságom, néha még ma is rám jön, de aztán agy-kontrollozom magamnak kicsit a jó tulajdonságaimon amiket lehet becsülni, és helyre áll az önbizalmam. Fontos megjegyeznem, hogy a jóképűség nem minden, sőt kevés!

Egy határozott szempár, jó humor, kedves közeledés, kisugárzás nélkül lókukit sem ér az egész. Meg kell tanulni úgy ránézni és rámosolyogni egy csajra, hogy megizzadjon. A legtöbb magas srác ezekre nem fektet akkora figyelmet, azt gondolja a magasság elég, de ha megvannak benned ezek a tulajdonságok akkor nem fogod egy magasabb srácnál sem kevesebbnek érezni magad, mert azt mondod hogy, hah.. Fele annyit sem tud mint én, csak megnőtt mint egy növény.:) Ja! És kell tudni jól dugni, ehhez meg az kell, hogy egyrészt tapasztalj és minél többet csináld, de ez nem elég, olvasni kell róla, és ha egy csajt jól megdug egy srác, akkor egy kettőre elmegy a híre...én ma már szinte csak kapcsolatok által dugok, egyik csaj elmondja a másiknak, kíváncsiak, és én tudom.. az már más, hogy később összevesznek a barátnők, az nem a te sarad.;)

Tulajdonképpen azt gondolom, hogy ez a magasság pont a határérték az átlagos és az alacsony közt ha valaki támad ezzel akkor azok biztosan főleg csajok. Ez általában azért van mert tetszel nekik, de a buta sztereotípia hogy gáz alacsonyabb sráccal megjelenni befolyásolja őket, ezért hogy inkább tőled vegyenek el energiát, téged támadnak azzal, hogy alacsony vagy. Én ilyenkor csak annyit mondok "hát.. nem is szedek fel magas csajokat.." -és megnézek egy épp mellettem elsétáló csajt az "én méretemben" :) Eléggé összetudja törni az önbizalmukat.

20 éves, fiú, 173 cm, hetero, átlagos méretű az ami oda kell ahol jó neki, fejlődő hajlandóságú határozott jellem.

2016. jún. 13. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:
És, mi van akkor, ha felvesz egy lány magassarkut, és magasabb nálam? Összedől a világ? Esetleg kitör, a harmadik világháború?
2019. aug. 19. 22:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha a lány magassarkúban (vagy anélkül) magasabb nálad, nem történik semmi. Egyszerűen csak sokan úgy gondolják, hogy a férfinak magasabbnak kell lennie a nőnél, különben "rosszul néznek ki". Én inkább azt mondanám, furcsán, hiszen nem az a norma, de attól még semmi gond nem lenne vele, ha túl tudnak rajta lépni és azért szeretik egymást, akik. A szomorú az egészben, hogy sokszor többre tartjuk mások véleményét, mint a sajátunkat, és végül magunkkal tolunk ki.

Egyébként érdemes kiemelni, hogy fórumokon, online sokkal durvábbnak tűnik a helyzet, mint valójában. Természetesen a valóságban is vannak előítéletes emberek, de egy 173 cm-es embert nem igazán fog több negatív megkülönböztetés érni a magassága alapján, mint más tulajdonságok miatt.

2020. aug. 21. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!