Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a latin, vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a latin, vagy az ázsiai csajok szexibbek? (Szemléltetésképp 1-1 kép lenn. )

Figyelt kérdés

Latin csaj:

[link]

Ázsiai csaj:

[link]

2012. máj. 22. 20:13
1 2 3
 21/22 blazeeee válasza:

Nos, én is az ázsiai mellett döntenék, főleg hogy ha partner / feleség kérdés van [ bár fiatal vagyok, de olvastam róla több helyen is ] Az ázsiai nők jobban vonzódnak a párjukhoz, ragaszkodnak hozzá és hűek. Nem terjedt el úgy a megcsalás téma mint felénk. Latin oldalról erről semmit nem tudok. Az ázsiai nő inkább marad otthon, neveli a gyermekeket, vezeti a háztartást, főz és egyéb, amig az "apaállat gyűjtöget" (munka). Mellettük szól az is, hogy még 50! évesen is viszonylag vonzóak maradnak. Továbbá értenek az erotika művészetéhez. Pécsett a PTE-n tanulnak ázsiából érkezett diákok, és amivel eddig találkoztam, minimális mennyiségű kivétellel, mindet külsőleg vonzónak találtam ( bár az én tűréshatárom elég tág :) ). Ja, és nem mellesleg egy nálunk kicsinek számító "lenti" mérettel is nagyon boldog lesz, még az is nagyobb mint az ázsiaiaké ;)

DE A MAGYAR NŐK A LEGSZEBBEK AZ EGÉSZ VILÁGON! Irány Szeged. :)

2012. okt. 15. 16:52
 22/22 blazeeee válasza:
05-23 10:24 ... Előző vagyok. Most nem azér, de az ázsiai nőknek mióta van nagy orruk? ezt magyarázd már meg :D nem kötekedésből. ja, és mitől lenne kicsi a szemük? ezt se értem, no mindegy :D
2012. okt. 15. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!