Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a latin, vagy az ázsiai csajok szexibbek? (Szemléltetésképp 1-1 kép lenn. )
Nos, én is az ázsiai mellett döntenék, főleg hogy ha partner / feleség kérdés van [ bár fiatal vagyok, de olvastam róla több helyen is ] Az ázsiai nők jobban vonzódnak a párjukhoz, ragaszkodnak hozzá és hűek. Nem terjedt el úgy a megcsalás téma mint felénk. Latin oldalról erről semmit nem tudok. Az ázsiai nő inkább marad otthon, neveli a gyermekeket, vezeti a háztartást, főz és egyéb, amig az "apaállat gyűjtöget" (munka). Mellettük szól az is, hogy még 50! évesen is viszonylag vonzóak maradnak. Továbbá értenek az erotika művészetéhez. Pécsett a PTE-n tanulnak ázsiából érkezett diákok, és amivel eddig találkoztam, minimális mennyiségű kivétellel, mindet külsőleg vonzónak találtam ( bár az én tűréshatárom elég tág :) ). Ja, és nem mellesleg egy nálunk kicsinek számító "lenti" mérettel is nagyon boldog lesz, még az is nagyobb mint az ázsiaiaké ;)
DE A MAGYAR NŐK A LEGSZEBBEK AZ EGÉSZ VILÁGON! Irány Szeged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!