Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha kiderülne, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztbali kérdése:

Fiúk! Ha kiderülne, hogy a barátnőtök régen prosti volt, akkor elhagynátok?

Figyelt kérdés
Nem útszéli, hanem netes hirdető.

2012. máj. 22. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%

Én úgy b@sznám ki, mint macskát sz@rni. Az én világomban a k*rva az k*rva, nincs semmilyen magyarázat, amivel meg lehetne ideologizálni a dolgot.

Lehet, hogy ez manapság középkorinak tűnik, de szerintem a méltóság egy nőnek az egyik legfőbb erénye (nem azt mondom, hogy csak szűzként mehet férjhez, de azért mindenben van egy határ)...

2012. máj. 22. 21:51
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

Diavolino44:

> Ha egy nő képes annyira lealacsonyítani magát hogy a

> legnagyobb kincsét, képes pénzért odaadni az a Nő

> megszűnt Nőnek lenni a szememben.

Az enyémben nem.

A prostik hasznos tagjai a társadalomnak. Hasznos munkát végeznek, ugyanis egy alapvető fiziológiai szükségletet elégítenek ki. Igény van rájuk, szükség van rájuk.

2012. máj. 22. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Volt már ex-prosti barátnőm, szóval toleráns vagyok ezen a téren. Elvégre szakmabéli vagyok én is.
2012. máj. 23. 00:06
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
kib@sznám mint macskát b@szni
2012. máj. 23. 03:50
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Nem az a baj, hogy a nők prostik, hanem hogy ilyen rohadt hímringyó ez a világ, hogy a faszik akkora ótvaros ribancok, hogy a nőknek a testüket kell árusítani.

Érdekes, hogy a nőket annyira nem érdekli a szex, hogy nem állnak az úton a hímprostik...

Sokkal rosszabb egy kiéhezett ribanc hím aki pénzért visz nőket, mint maga a nő, aki pénzszűke miatt ezt bevállalja.

2012. máj. 23. 15:05
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Engem például egyáltlán nem érdekelne, mert eleve birom a nomális féle prostikat. nem mind szenny, aljadék pofátlan nagyképű szuka, azok inkább az útcaszéli proli ku.rvák. Vannak nomrális luxusprostik is, akik főleg nem élvezetből nyalják be minden pali farkát, hanem mert megszorultak, vagy az álmaikat akarják a jövőben ténylegesen elérni. Az ilyeneket nem is tudnám elítélni, így nem is zavarna ha kiderülne, hogy régen mit tolt. Ha nincs nemi betegsége, akkor nincs semmi kizáró ok.
2012. jún. 30. 05:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is k*rvázok néha elismerem hog hasznos tagjai a társadalomnak de nemtartom őket nőnek ha kiderülne vmeikröl hülyére verném és kib@sznám. (én sose ütöttem meg csajt max véletlenül) de ezt 99% ban ki lehet küszöbölni ha van imeretséged a környéken azok tudják h ki k*rvult ki nem én mindig lőre utánakérdezek a csajnak. és ez még mindig bejött.
2012. júl. 16. 03:50
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
kedves 15/17 es A Qva anyád a hímqva
2012. júl. 31. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!