Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha kiderülne, hogy a barátnőtök régen prosti volt, akkor elhagynátok?
Én úgy b@sznám ki, mint macskát sz@rni. Az én világomban a k*rva az k*rva, nincs semmilyen magyarázat, amivel meg lehetne ideologizálni a dolgot.
Lehet, hogy ez manapság középkorinak tűnik, de szerintem a méltóság egy nőnek az egyik legfőbb erénye (nem azt mondom, hogy csak szűzként mehet férjhez, de azért mindenben van egy határ)...
Diavolino44:
> Ha egy nő képes annyira lealacsonyítani magát hogy a
> legnagyobb kincsét, képes pénzért odaadni az a Nő
> megszűnt Nőnek lenni a szememben.
Az enyémben nem.
A prostik hasznos tagjai a társadalomnak. Hasznos munkát végeznek, ugyanis egy alapvető fiziológiai szükségletet elégítenek ki. Igény van rájuk, szükség van rájuk.
Nem az a baj, hogy a nők prostik, hanem hogy ilyen rohadt hímringyó ez a világ, hogy a faszik akkora ótvaros ribancok, hogy a nőknek a testüket kell árusítani.
Érdekes, hogy a nőket annyira nem érdekli a szex, hogy nem állnak az úton a hímprostik...
Sokkal rosszabb egy kiéhezett ribanc hím aki pénzért visz nőket, mint maga a nő, aki pénzszűke miatt ezt bevállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!