Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először ti is féltetek pasi előtt levetkőzni?
Figyelt kérdés
úgy értve első alkalommal nem éreztétek magatokat kissé gázul? elmúlik?2009. jún. 28. 19:01
1/8 anonim válasza:
huh gondolom most lányok válaszát várod. :) nade sebaj... :P
a mostani barátnőmnek nemsok tapasztalata volt előttem, és multkor volt nálunk.. akkor voltunk együtt először... őis kicsit így érezte... van egy kis önbizalomhiánya.. de már kezdem leszoktatni róla. :)
nyugi, elmúlik :)
2/8 anonim válasza:
Dehogynem!Szerintem ez természetes! Nem vagyok megelégedve magammal és mikor először vetkőztetett le a pasim picit féltem hogy hogy reagál vagy valami de hülyeség volt félni :) Szóval te se félj nagyon mert nem érdemes :)
3/8 A kérdező kommentje:
köszi :) remélem is hogy elmúlik csak így elsőre fura:S
2009. jún. 28. 19:09
4/8 anonim válasza:
én még a 3.-4. alkalommal is picit feszengtem... de aztán mostmár természetes...
5/8 anonim válasza:
én alapból kicsit szégyenlős vagyok. mikor a párommal először voltunk együtt, akkor nem is igazán én vetkőztem, hanem ő vetkőztetett le lassan, közben csak a tv fénye volt úgyhogy szépen lassan levetkőztem a gátlásaim előtte :)
6/8 anonim válasza:
hát..eléggé..:D de a barátom nagyon óvatosan és lassan csinálta, közben pedig egyfolytában hangoztatta, hogy mennyire tetszem neki és csak én kellenék neki... :) szóval egy idő után elmúltak a komplexusok.. :)
7/8 anonim válasza:
Én nem.
Annyira akartuk már, hogy letéptünk egymástól minden ruhát, aztán hajrá (:
16L
8/8 A kérdező kommentje:
:D
2009. jún. 29. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!