Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Először ti is féltetek pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először ti is féltetek pasi előtt levetkőzni?

Figyelt kérdés
úgy értve első alkalommal nem éreztétek magatokat kissé gázul? elmúlik?
2009. jún. 28. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

huh gondolom most lányok válaszát várod. :) nade sebaj... :P

a mostani barátnőmnek nemsok tapasztalata volt előttem, és multkor volt nálunk.. akkor voltunk együtt először... őis kicsit így érezte... van egy kis önbizalomhiánya.. de már kezdem leszoktatni róla. :)

nyugi, elmúlik :)

2009. jún. 28. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Dehogynem!Szerintem ez természetes! Nem vagyok megelégedve magammal és mikor először vetkőztetett le a pasim picit féltem hogy hogy reagál vagy valami de hülyeség volt félni :) Szóval te se félj nagyon mert nem érdemes :)
2009. jún. 28. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi :) remélem is hogy elmúlik csak így elsőre fura:S
2009. jún. 28. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
én még a 3.-4. alkalommal is picit feszengtem... de aztán mostmár természetes...
2009. jún. 28. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
én alapból kicsit szégyenlős vagyok. mikor a párommal először voltunk együtt, akkor nem is igazán én vetkőztem, hanem ő vetkőztetett le lassan, közben csak a tv fénye volt úgyhogy szépen lassan levetkőztem a gátlásaim előtte :)
2009. jún. 28. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hát..eléggé..:D de a barátom nagyon óvatosan és lassan csinálta, közben pedig egyfolytában hangoztatta, hogy mennyire tetszem neki és csak én kellenék neki... :) szóval egy idő után elmúltak a komplexusok.. :)
2009. jún. 28. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem.

Annyira akartuk már, hogy letéptünk egymástól minden ruhát, aztán hajrá (:

16L

2009. jún. 29. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:
:D
2009. jún. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!