Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem a tanárom? L/16

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a tanárom? L/16

Figyelt kérdés
Minden órán megjegyzést tesz a kinézetemre, hogy hogy áll benne a combom, hasam. Szexuális megjegyzéseket is tesz, hogy mit csinálok éjszakánként, hogy fáradt vagyok meg hasonlók. Burkoltan mindig ilyeneket célozgat. Elemezgeti a facebookos képeimet. Nem az hogy megijednék vagy valami, mert egy vicces ember, és nagyon okos, mindig a nevet az osztály amikor mondja, csak már 2. fél év óta mondogatja. 40 éves körül lehet. Miért ilyen?

2012. máj. 22. 18:16
 1/8 A kérdező kommentje:
* a ruháimban hogy nézek ki
2012. máj. 22. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát vannak ilyen tanárok akik azért gerjednek a tanulokra nálunk volt egy ilyen tesi tanár aki állandoan fogdosta a csajokat meg a folyoson a seggükre csapott meg mindig kérdezte hogyan szexelnek meg ilyenek. Ö meg volt vagy 56 éves :D Valoszinüleg tetszel neki és nem birja ki hogy ne tegyen valami megjegyzért :D
2012. máj. 22. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavar szólj neki, hogy zavar.

Lehet hogy bejössz neki, és ez szerintem nem bűn, főleg egy 40 éves férfinál.

Ne hallgass a soron következő "JELENTSD FEL, MEG AKAR ERŐSZAKOLNI, HUJUJJ!!!" postokra. Nem kell egyből tönkretenni az életét...

Ha ezek után sem hagyja abba, akkor szólj a dilinek.

2012. máj. 22. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:

szeretne veled szexelni.

de egy tanár nem viselkedhet így egy diákkal sem.

szólj a szüleidnek vagy az ofődnek.

2012. máj. 22. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Jaj, nem kell téged sem sajnálni, bizonyára szívesen dugnál a vén tanároddal. -.-"

Ezek a mai lányok mind rib@ncok sajnos.

2012. máj. 22. 18:21
 6/8 Killerdecsy ***** válasza:
100%
Szerintem vigyázz vele,lehet hogy szadista xD
2012. máj. 22. 18:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó sz*mét vagy. Te meg lelkileg sérült
2012. máj. 22. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 'normális' ő is ember!
2012. máj. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!