Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok tizenéves, hogy egy csónakban evez a huszonévesekkel?
mármint, sok tizenéves lány szinte rátapad huszonévesekre, és azt hiszik, egy hajóban eveznek. például elkezdi mondani a tizenéves a közhelyeit az életről, kioktatgatja a kiszemeltét, vagy teljesen tényszerűen kimond dolgokat, amikről még csak nem is tudhat (és most nem a speciális esetekre gondolok, hogy a tizenévesnek hamar kellett felnőnie, hanem a normális családból származóakra)?
úgy gondolja sok tizenéves lány, hogy úgy kezelhet egy huszonévest, mint egy korabelit, és egész egyszerűen nem érzi, hogy ő még nem élt annyit, nincs annyi dolgon, fájdalmon túl, mint egy (mondjuk úgy, nem túl gyerekes, de nem is túl sanyarú sorsú) huszonéves.
én nem értem, honnan van ekkora arca a tizenéves lányok (egy jelentős rétegének)?
remélem érthető, hogy nem fikázásról, alázásról lenne itt szó, csak kissé meglepő ez az egész.
Hat amikor a saját zsebPenzedert melozol meg ilyesmi
Akkor mar egy részét megtapasztaltad az életnek .
És meg sok más módja van, DE amúgy teljesen IGAZAD van .
Én is ezt tapasztalom:) bár én is csak 15 vok ja meg fiú :)
Ha ettől jobban érzed magad akkor én a huszonéveim körül teljesen ugyanúgy viselkedek mint tizenévesen. Annyi a különbség, hogy a nálam 4-5 évvel idősebb csajok/srácok már nem bácsik/nénik hanem tényleg csajok/srácok. Na meg persze végre lehet egyetemista csajom, hurrá!
Amúgy meg szerintem mindenki nagynak és tapasztaltnak akar tűnni. Lehet, hogy ők el is hiszik magukban, hogy azok. Régen azt hittem, hogy majd ha belépek a 2. X-be (vagy közel érek hozzá) akkor hirtelen jön egy pont amikor megkomolyodok és úgy fogok kinézni mint ahogy régen láttam az egyetemistákat. Ennek ellenére szomorúan fedeztem fel, hogy én bizony maradok a régi és csak a világ változik körülöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!