Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyakamon a párom szülinapja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyakamon a párom szülinapja. Nagyon szeretnék neki vmi emlékezeteset venni. Ötletek?

Figyelt kérdés
kemény dió ,mert pénzünk nincs sok.... ezért pl. utazás kilőve... aztán 8 hónapos kisfiunk van... így nehéz pl. egy romantikus éjszakát... olyat szeretne, ami hasznos, de maradandó... és már csak 1 hetem van!!!! Segítsetek, kérlek!
2009. jún. 28. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ajandekozz.hu itt van sok jó ötlet. főzz neki isteni vacsorát valami különlegeset, a baba meg már kibír egy éjszakát a nagyinál:)
2009. jún. 28. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el rajta,hogy mi az amit a párod szeret, illetve szeretne.Ha van valami olyasmi amit esetleg említett pl: hmmm de jó lenne egy ....!

Vagy esetleg ha van valami hobbija és ahhoz a hobbihoz hiányzik valami eszköz.

Én csinálnék egy közös videót közös képekből ;) (nektek is biztos van;))Ahhoz csak idő kell és egy számítógép +digitális képek ;)Nah meg ha van kedvenc közös zenétek akkor azt nyugodtan felhasználhatod ;)

A gyereketeket nem tudjátok egy estére rábízni a nagyszülőkre,barátokra,rokonokra valakire ?Mert akkor esetleg szervezhetnétek egy romantikus estét.Tudom hogy ezt nem könnyű megoldani, de nem is lehetetlen ;)

REmélem azért tudtam valami hasznos tanácsot adni

2009. jún. 28. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi! Az a baj, hogy nem leszünk egyedül, mert anyósom mindig bekavar, így elutazunk hozzájuk,tehát az ő családja, pici, mi egy lakásban... így nem főzhetek neki vmi finomat, és ugrik a romantikus este is.... ezért kellene legalább vmi jó kis ajándék... a hobbija az utazás,de mit adhatnék neki?
2009. jún. 28. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

gondolom vannak közös képek,akár gyerekkel,vagy csak rólatok-tudom tanácsolni,hogy egy képet nyomass rá bögrére,egérpadra,vagy naptárat is csináltathatnál az évszakokhoz illő képekkel.az utazással kapcsolatban érdemes lenne szétnézned a neten:olcsó last-minute utak is vannak,és nem kell elutazni a világ végére ahhoz hogy jól érezzétek magatokat:) én már láttam olyat is,hogy lehet licitálni utazásokra,és igy sokkal olcsóbban(féláron)megúszhatod a dolgot.

romantikus estével pedig meglepheted pár nappal a szülinapja után, ha már nem vagytok az anyóséknál :)

2009. jún. 29. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!