Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyakamon a párom szülinapja. Nagyon szeretnék neki vmi emlékezeteset venni. Ötletek?
Gondolkozz el rajta,hogy mi az amit a párod szeret, illetve szeretne.Ha van valami olyasmi amit esetleg említett pl: hmmm de jó lenne egy ....!
Vagy esetleg ha van valami hobbija és ahhoz a hobbihoz hiányzik valami eszköz.
Én csinálnék egy közös videót közös képekből ;) (nektek is biztos van;))Ahhoz csak idő kell és egy számítógép +digitális képek ;)Nah meg ha van kedvenc közös zenétek akkor azt nyugodtan felhasználhatod ;)
A gyereketeket nem tudjátok egy estére rábízni a nagyszülőkre,barátokra,rokonokra valakire ?Mert akkor esetleg szervezhetnétek egy romantikus estét.Tudom hogy ezt nem könnyű megoldani, de nem is lehetetlen ;)
REmélem azért tudtam valami hasznos tanácsot adni
gondolom vannak közös képek,akár gyerekkel,vagy csak rólatok-tudom tanácsolni,hogy egy képet nyomass rá bögrére,egérpadra,vagy naptárat is csináltathatnál az évszakokhoz illő képekkel.az utazással kapcsolatban érdemes lenne szétnézned a neten:olcsó last-minute utak is vannak,és nem kell elutazni a világ végére ahhoz hogy jól érezzétek magatokat:) én már láttam olyat is,hogy lehet licitálni utazásokra,és igy sokkal olcsóbban(féláron)megúszhatod a dolgot.
romantikus estével pedig meglepheted pár nappal a szülinapja után, ha már nem vagytok az anyóséknál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!