Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az gáz, ha egy fiú időnként sír esténként a szobájában egyedül, miközben szerelmes számokat hallgat és elöntik az érzelmek, mert nincs senkije és nagyon hiányzik neki egy lány az életéből, a szerelem, a szeretet?
nem b*ziztalak le csak montam hogy közel vagy a tűzhöz(:
és nem akartalak megsérteni.....csak elég langyi szöveget nyomtál be :)
nekem is volt ilyen korszakom, hallgasd meg Brian Tracy-t sokat segít! Egyébként meg Avril Lavigne-nél szebb zene ritka :D
f18
Kedves kérdező!
Maximálisan együtt tudok veled érezni, mintha magamat olvasnám...
Amúgy az ég világon senki nem nézné ki belőlem se, hogy van egy ilyen rendkívül érzelmes oldalam annak ellenére, hogy fiú vagyok.
Ugyanígy érzek én is és nagyon szánalmasnak tartom magam emiatt, de nem tehetek róla, hogy néha kitörnek az érzelmeim. Ez van, akár ciki, akár nem...
Barátnőt így fogalmam sincs hogy fogok szerezni... Mivel az önbizalmam is elég kevés.
Nem tudom mihez fogok így kezdeni. A legjobb az lenne ha valahogy kiölném magamból az efféle érzéseket...
"na ez se termeli ki a nyugdijamat"
XDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!