Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szőrtelenítettem a hasam alját valami krémmel és most hülyén néz ki. olyan mint ha ott nem lenne lebarnulva. Mit csináljak hogy ne legyen olyan feltűnő?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 22:29
11/19 reptail válasza:
és ha a lábadon zavar azt is leszeded majd? :D
12/19 A kérdező kommentje:
végre egy értelmes válasz
köszönöm!:)
2012. máj. 20. 22:38
13/19 A kérdező kommentje:
a lábamon nem zavar
2012. máj. 20. 22:39
14/19 anonim válasza:
jó az idő... feküdj ki a háztetőre meztelenül.
15/19 A kérdező kommentje:
dehát nem süt a nap
2012. máj. 20. 23:03
16/19 anonim válasza:
hát ne most.. majd holnap, a héten.
17/19 anonim válasza:
de édes:DD 'valami krémmel':D a napozást nem javasolnám mert hülyén barnulnál,ebből kifolyólag a szolit sem,szerintem valami önbarnító krémmel/kendővel próbálkoznék!:) szerintem a kendő is elég mert annyira nem lehet nagy felület és olcsóbb is a kendő meg nektek egyszerűbb használni!:DD menj be egy rossmannba/dm-be/müllerbe és kérj meg egy csini eladócsajt(már ha van) hogy segítsen,ez a dolga nem fog hülyének nézni!:) 15/L
18/19 anonim válasza:
bocsi a szóismétlésért nem néztem át!
19/19 anonim válasza:
Barátnőmék jártak így, ők önbarnítóval kenegették míg vissza nem nőtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!