Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretek egy fiút, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek egy fiút, de a nővérével elég ˝semleges˝ a viszonyunk. Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A fiú nagyon szereti a nővérét, és szeretnék a nővérével is jóba lenni, de nem tudok. Mit csináljak, ha ő se nagyon bír engem? Augusztus elején megyek egy táborba, ott találkozni fogok mindkettőjükkel. Talán összebarátkozhatnék ott vele úgy, hogy jóba is legyünk? Fontos lenne!

Tippeket várok!

14/L

2009. jún. 27. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Én sem kedvelem a tesóm barátnőjét, egyszerűen azért, mert túl sokat van itt, nagyon unom, és ahogy a szüleim odavannak érte..:s Szóval nálam ez féltékenység, de akkor is jobb ha nem szól hozzám túl sűrűn.. :D nem bírom a kényes, nyavalygós, szóelhúzós stílusát.. pl.: tééényleeeeeg? Juuuuuuujjjj... :S :S
2009. jún. 28. 00:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

Te még elég fiatal vagy, adj esélyt a csajszinak, de ne legyél rámászós és fárasztó.. Táborban lesznek nagyon jó programok, csapatmunkák, ott megismerhet, és megkedvelhet. Add önmagad és ha nem nyit feléd, nem reagál semmire, akkor csak a fiúval foglalkozz :) mosolyogj rá szépen, de ne hülyén, majd lesz alkalmatok beszélgetni.

Sok sikert, jó szórakozást!

D.

2009. jún. 28. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Valamiért nem bír, nem kell ezt túlmisztifikálni. nem lehet mindenki mindenkinek szipmi. ne akarj görcsösen jófejkedni meg nyomulni se a nővérére, mert azzal még taszítóbb leszel. ha találkoztok, viselkedj normálisan, de ne édelegj, azzal nem fog jobban szeretni. az exem öccsével én sem tudtam kijönni, de beletörődtem, nem vele jártam.
2009. jún. 28. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!