Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok elbírnátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elbírnátok képzelni magatok mellé egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés

Sajnos elég komoly természetem van, ezért mindent komolyan veszek amit mondanak nekem.......... még viccelődni se lehet velem mert komolyan veszem.

A felnőttek is "egyenrangúként" kézelnek és nem úgy mint egy gyereket. Beszélnek velem pénzügyekről, politikáról egyaránt.

Minden téren a maximumra törekszek, legyen az a munka, tanulás, sport vagy a nap mint nap előforduló szituálciók. Nagyon, nagyon céltudatos vagyok és nem nyugszok míg el nem érem a kitűzött célt..... soha de soha nem adom fel.

Nehogy félre ércsétek nem vagyok mogorva, se stréber.

Ezmellett néha már tulzottan őszinte vagyok.

Bulizni nem szeretek (jártam egy időbe), de nem hinném hogy unalmas társaság lennék.

Egyébként mindig azt mondják rám hogy amolyan "főnök tipus vagyok"..... szeretem írányítani a körülöttem lévő dolgokat, embereket.18/F

2009. jún. 27. 23:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Vicces! Nekem is az ugrott be, hogy te bak lehetsz, esetleg az aszcendensed. :P Vagy kos!

Én (is) bak vagyok és a kos is dominál a horoszkópomban, és ezek a tulajdonságok többé-kevésbé rám is igazak, bár nem ennyire eltúlzottan.

Számomra vonzó egy ilyen pasi, mint akit leírtál, de azt nem tudom elviselni, ha irányítani akarnak (max. addig, amíg én is akarom). Két dudás nem fér meg egy csárdában.

Amúgy ne aggódj! A fiúk általában nem fogják elsőre a viccet. :P:D (Legalábbis akik nekem tetszenek. :S)

2009. jún. 27. 23:55
 22/30 A kérdező kommentje:
Egyébként SKORPIO vagyok, fura mi?
2009. jún. 27. 23:57
 23/30 anonim ***** válasza:

Szija.

Nekem speciel semmi bajom az ilyenekkel, ilyen a faterom is, akivel élek, ehhez vagyok szokva. Idegesitő, de ő a férfi, és én el is várom ezt egy férfitól. Irányitson ő, a többi a nő dolga...

Lehet, túl fiatal vagyok, énsem járok bulizni meg sehová se max ideoda a barátaimmal és velük humorkodok. Egy kapcsolatban, jó ha van valaki aki érzékelteti, hogy erősebb nálad, és védve érzed magad mellette.

16L.

2009. jún. 28. 00:07
 24/30 anonim ***** válasza:

egyik skorpió sem ilyen a környezetemben, mint te de ez persze nem baj.

Szerintem egyedül ezzel a viccelődés dologgal lenne problémám, szerintem az fontos, hogy megtudjuk nevettetni a másikat.

a többi tulajdonságoddal semmi baj, tetszik h vannak céljaid meg nekem bejön a soha nem adom fel...

2009. jún. 28. 00:07
 25/30 A kérdező kommentje:

de van bennem "skorpio-vér" azt elhiheted.

Az észjárásom a lányokkal szembe az ezt tükrözi, szóval lehet hogy ez is szerepet játszik a "csajmentes" időszakomba, mert nem egy gyors-menetet akarok.

2009. jún. 28. 00:13
 26/30 anonim ***** válasza:

Szió!

23.44-es vagyok megint...ja és én is skorpió, de mind1...:D

Szóval, Te akkor jó sportoló vagy, vastag a tárcád és még jól is nézel ki...ezek más színben tüntetik fel a dolgot. Ugyanis, tök sok csajnak, már az egyik is elég--->mondjuk a pénz, szal nem hiszem ,hogy ha ezek mind igazak, nem akarnak veled összejönni...

Akkor itt lép be, hogy túl nagyok az igényeid (megértem nekem is meg húgomnak is, aki körülrajongott szép csaj, de eddig nem járt senkivel, mert senki nem elég jó, pedig már 16 múlt, de mind1)

Szal sz.tem egyelőre engedd lejjebb a lécet, ismerkedj, aztán lehet pont egy olyan lány dobbantja majd meg a szíved, akiről elsőre nem gondoltad volna.

Vedd lazábban az ügyet, ha csak 1-2 hét vagy 1-2 jó menetet ért a dolog, az is jó...legalább tapasztalat.

20/L

2009. jún. 28. 00:21
 27/30 A kérdező kommentje:
igen, ezzel a "léces" témával csesztet haverom na meg azzal hogy "vannak velem egy idős csajok is"...... szeretem a kicsit idősebbeket.
2009. jún. 28. 00:29
 28/30 anonim válasza:

Lehet, kevesen értenek velem egyet, de én örülnék neki, ha ismernék egy ilyen pasit...

Nekem elegem van abból, hogy valakinek csak a szexen meg a bulizáson, piáláson, füvezésen járjon az agya...

Szóval ne csüggedj! :)

2009. jún. 28. 04:53
 29/30 anonim ***** válasza:

én vízöntőre tippelnék mm a főnöktipus miatt csak annyi a ciki h én is az vok meg minen vízöntő akit ismerek az nagyon "hülyle tehát ilyen örök humor"

am sztem semmi gond ha a választott csajjal tudsz lazább lenni és tudsz vele poénkodni

2009. jún. 28. 12:13
 30/30 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen haverom aki nem túl helyes és nagyon irányítós nagyfejű beképzelt a semmire gyerek :D Remélem te nem ilyen vagy, de kívánok sok szerencsét :DD
2009. jún. 29. 03:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!