Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok elbírnátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elbírnátok képzelni magatok mellé egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés

Sajnos elég komoly természetem van, ezért mindent komolyan veszek amit mondanak nekem.......... még viccelődni se lehet velem mert komolyan veszem.

A felnőttek is "egyenrangúként" kézelnek és nem úgy mint egy gyereket. Beszélnek velem pénzügyekről, politikáról egyaránt.

Minden téren a maximumra törekszek, legyen az a munka, tanulás, sport vagy a nap mint nap előforduló szituálciók. Nagyon, nagyon céltudatos vagyok és nem nyugszok míg el nem érem a kitűzött célt..... soha de soha nem adom fel.

Nehogy félre ércsétek nem vagyok mogorva, se stréber.

Ezmellett néha már tulzottan őszinte vagyok.

Bulizni nem szeretek (jártam egy időbe), de nem hinném hogy unalmas társaság lennék.

Egyébként mindig azt mondják rám hogy amolyan "főnök tipus vagyok"..... szeretem írányítani a körülöttem lévő dolgokat, embereket.18/F

2009. jún. 27. 23:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Irányítani a körülötted lévő dolgokat embereket? Nem szép dolog. Ők majd irányítják magukat. Senki sem szereti ha irányítják. Erről ennyit. A komolyságról viszont: nem baj ha valaki komoly, de ennyi évesen hiába hivatalosan felnőtt már valaki de szinte még gyereknek számít. Egy gyereknek pedig nem a komolykodás a dolga. Megvannak az életben a megfelelő szerepek amiket megfelelő korban fel lehet venni.Az meg kifejezetten rossz amit írtál, hogy soha de soha nem adod fel hogy elérd a kitűzött célt.. Másokon keresztül is képes vagy véghezvinni? Gondold csak végig. Egy életünk van, és ezt a szép világot tudni kell élvezni. 18 évesen kell is beszélni mindenféléről, politikáról is, mert gyakorlatilag te már szavazó állampolgár vagy. Ez nem egy ülönleges dolog. Ja és a legfontosabb: jónak kell lenni nem okosnak. Úgyis akkor lesz igazán felnőtt az ember amikor felelősséget kell vállania valakiért, és nem a saját érdekeit nézi.
2009. jún. 27. 23:28
 12/30 A kérdező kommentje:
bocsi, tényleg, pedig átnéztem gyors szemmel mielőtt elküldtem.
2009. jún. 27. 23:30
 13/30 anonim ***** válasza:

kapsz majd magadnak te is egy lányt, nyugii. Amúgy ismertem egy lányt aki pont ilyen tulajdonságokkal rendelkezett. Nem Ő volt a fő cikk a suliban, de kapott Ő is barátot.

Egy a tuti...ne diszkóban keresgélj lány után. Inkább menj a könyvtárba. Ott mindig ilyen lányokra bukkansz. Csak egy közös téma egy könyvről és fülig oda lesznek érted. Az ilyen lányok mindenkit szeretnek, mindenkivel barátok, csak sajnos vannak akik átvágják őket, ezért nem bíznak annyira az emberekben. De ha te a bizalmukba férkőzöl sínen vagy.

2009. jún. 27. 23:33
 14/30 A kérdező kommentje:
mondtam hogy nem stréber v.ok, könyvtárba csajozni........... érdekes személyiség lehetsz, de azért kössz.
2009. jún. 27. 23:35
 15/30 anonim válasza:
Szia,én is ugyanez vagyok,szinte szóról-szóra,max annyi h én nem irányítom az embereket,meg én 1 kicsit mogorva vagyok.Én is ha beszélgetek apa üzlettársával,szinte órákat csak a pénzről,válságról,politikáról beszélünk.Ez nekem is kérdésem,az ilyen fiúk mint én,és mint a kedves kérdező,azok tényleg nem kellenek senkinek sem?
2009. jún. 27. 23:40
 16/30 anonim ***** válasza:
De, nagyon is kellenétek!!
2009. jún. 27. 23:42
 17/30 anonim ***** válasza:

Nekem momentán nem jönne be egy ilyen fiú, de egy ilyen akárhány éves ember sem...Bocsi.

Pl.: anyukám is nagyon okos, híres ügyvéd, de mellette tök laza jó fej mindenkivel, fiatalon szeretett bulizni...

Vagy ott a barátom, aki a BME-n tanul és fontos dolgokban éretten és felelősségteljesen gondolkodik, de közben egy vicces partyarc :D

De egy csomó ilyet tudnék a közvetlen környezetemből.

Szal sz.tem, ahogy bemutattad magad egyáltalán nem bejövős, de mivel nincs is barátnőd gondolom ezt más is így gondolja.

Amúgy csak törekedsz a max-ra vagy vannak kiemelkedő eredményeid is?

Nem mind1.

Remélem nem szívod nagyon mellre, csak tudod és is "túlzottan (és nem tulzottan) őszinte vagyok" :D

20/L

2009. jún. 27. 23:44
 18/30 A kérdező kommentje:
23:40 nagyon egy csónakba evezünk.
2009. jún. 27. 23:45
 19/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nagyon tetszik, hogy semmit nem adsz fel, én is ilyen vagyok és értékelem az ilyen embereket, akik mernek álmodni és meg merik valósítani az álmaikat...

Az viszont már nem jon be, hogy nem lehet veled viccelni. A lányok szeretik a vicces pasikat, ne felejtsd :) Legyél egy kicsit lazább, csak akkor legyél komoly, amikor tényleg annak kell lenned...

2009. jún. 27. 23:45
 20/30 A kérdező kommentje:

23:44 remélem még a közelbe vagy.

Igazat írtál.

Nem mindegy, de igen vannak, a sport és munka terén (sulimellett és nem mint valami eladó) kiemelkedő eredményeim.

Ha a sportról van szó akkor elég csak a vitrinemre és a polcra néznem.

A munkárol van szó akkor elég csak a pénztárcámba néznem.

Egyébként tényleg az a fura hogy nem v.ok az a "bejövős" tipus, pedig modelkedek (reklám foto) de a külső nem minden esetbe számít ezt megtanultam.

2009. jún. 27. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!