Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok elbírnátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elbírnátok képzelni magatok mellé egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés

Sajnos elég komoly természetem van, ezért mindent komolyan veszek amit mondanak nekem.......... még viccelődni se lehet velem mert komolyan veszem.

A felnőttek is "egyenrangúként" kézelnek és nem úgy mint egy gyereket. Beszélnek velem pénzügyekről, politikáról egyaránt.

Minden téren a maximumra törekszek, legyen az a munka, tanulás, sport vagy a nap mint nap előforduló szituálciók. Nagyon, nagyon céltudatos vagyok és nem nyugszok míg el nem érem a kitűzött célt..... soha de soha nem adom fel.

Nehogy félre ércsétek nem vagyok mogorva, se stréber.

Ezmellett néha már tulzottan őszinte vagyok.

Bulizni nem szeretek (jártam egy időbe), de nem hinném hogy unalmas társaság lennék.

Egyébként mindig azt mondják rám hogy amolyan "főnök tipus vagyok"..... szeretem írányítani a körülöttem lévő dolgokat, embereket.18/F

2009. jún. 27. 23:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
egy ilyen pasi biztosan fantasztikus... ha 30 éves. egy veled egykorú lány még szertelen, laza pasikra vágyik többnyire, bár nem mindenki. lehet hogy neked egy idősebb lány lenne megfelelő partner.
2009. jún. 27. 23:16
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de túl merevnek és humortalannak tűnsz, nem bírnám ezt sokáig. kell néha egy kis áramszünet.
2009. jún. 27. 23:17
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem bolondos paSi kell olyan mint amilyen én vagyok:D
2009. jún. 27. 23:19
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden ilyen király, akkor miért kérdezed? Csak go előre és szerezd meg ami kell. Nem értem a kérdésedet.
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

El tudnálak képzelni. Ami nem tetszik abban, amit írtál az az, hogy irányítod a körülötted élő embereket, és hogy túl komoly vagy. Egy kis humor azért jó jöhet.:)

16/L

6/30 A kérdező kommentje:

........................igen ez a céltudatosságom a csajok terén nem vált be.

Akibe bízok és el tudom engedni magam mellette azzal nagyon jókat el tudok poénkodni.

2009. jún. 27. 23:24
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
szia bak a horoszkópod ?:D
2009. jún. 27. 23:25
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te már most is befásult vagy, a legtöbb lány pedig egy életvidám pasit keres, hogy a házasság hosszú évei alatt ő amortizálhassa le a férjét erre a lefásult szintre. Melletted már nem lenne meg ez a kihívásuk... :D
2009. jún. 27. 23:25
 9/30 A kérdező kommentje:
23:25...... ezt tecett
2009. jún. 27. 23:28
 10/30 anonim ***** válasza:
90%
Hozzám már jöhetnél is, ha helyesen írtad volna az értséteket.
2009. jún. 27. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!